15 Mayıs 2015

grimm s04e21:

Headache 

--- spoiler ---

.çok abartı işler oluyor ya hangi birini yazayım bilmiyorum. geçen bölümden silah sesi ile bittiydi. kimseyi vurdurmamış juliette, hafif içinde biraz iyilik kalmış mı? geri iyi mi yapacaklar bu hatunu? o zaman isyan ederim. zaten bu kadar kötü olması imkansız diyor insan, bir de tekrar iyi yaparlarsa saçmalarlar.

.çünkü kadın nick'in annesinin ölümüne sebep oldu. baştan beri kaçırdıkları kızı da kraliyet ailesi yakaladı. civarda trubel de vardı. hengame kopunca birileri geldi kurtardı sandım ama bölüm sonunda kesik baş ile nick'in feryat figanları vardı. annesini daha göremeden böyle pat diye öldüreceklerini düşünmediydim ama olan oldu, garip oldu. beklenmeyen oldu. o yüzden laf edemedim.

.karın deşen jack meselesi ile uğraşırken bunların olması da saçma geldi bana. ulan önce insan bir evini korumaya alır. kadın bilgisayarından anasını çağırıyor fark etmiyor, dikkat etmesine rağmen fark etmiyor. en azından bir şüphelendin uyarı notu gönder. neyse anasını geliyor eve yine nick yok ortalıklarda, insan biraz tedbirli olur çocuğu getirmez değil mi? güvenli bir yere bırak. ha en güvenli yer yanımdır diyorlardır ama ona da karnımız tok.

.en azından bir nick'i ara be abla... neyse öldü gitti, iyi kadındı, sert kadındı. şimdi işler iyice saçma sapan oldu. nick kafayı yiyip juliette'yi mi öldürecek? trubel güzel bir giriş yaptı, onu da sezon sonuna kullanalım demişler ama en azından annesini kurtarmasını beklerdim.

.juliette velede doğru ilerler iken yavaş yavaş ilerledi, yüzünde duygu ifadeleri vardı. senaristler çok saçmalayacak gibiler. sezon finalinden korkar oldum bu yüzden ya bakalım ne olacak?

.neyse karın deşen jack meselesinde de içine cin kaçmış sean abimizin. sevimli çiftimiz yine bunu da halletti. biraz zor oldu da bu sefer wu'nin başına haller gelecekti. o da zorlama olurdu. gözetlemek için kapısında beklerken kaçtı gitti. ölümden dönerken birlikte gelen bir şeytanımsı bir şeymiş. meşhur katilimiz. tam son kurbanına jileti basacaktı ki nick yetişti bu sefer.

.cini kandırma metodu ile çıkardılar ya o komikti artık. neyse ki işe yaradı ve bu karın deşen saçmalığından kurtulduk. son bölüm esas konuya kalsın artık. bir tane polisiye yapmasınlar. bıktık arkadaş.

--- spoiler ---