21 Nisan 2015

the vampire diaries s06e18:

I Could Never Love Like That

--- spoiler ---

.darmadağan dizi, ne yaptıklarını kendileri bile karıştırıyordur herhalde. kai dedilerdi, o gitti şimdi kai gibi ama vampir olan vampirli cadılar var ülen dediler, hem de 6 tane. bizim oğlanların anası çılgının önde gideniymişmiş de en kötüsü buymuş falan filan. dizide kötü yok diye modifiye kai'li bir tane getirmiş oldular. kai tekrar kötü bile olabilir, al sana 7 kötü.

.onu bunu geç, vampirizmin çaresi kan meselesi de çok saçmaydı. durduk yere ikilem getirmek için tuttular paralel evrenden kanı getirttiler, damon elena'ya söylemedi bile. yine yok efendim sen bana nasıl söylemezsin şudur budur muhabbetleri dönecek saçma sapan olacak.

.stefan'ın insanlığının tuşu da yalama oldu. annesi zaten bunların hiç birini sevmiyormuş ama damon'un öğrettiği gibi lafları tekrar edince, yine insan oldu. keşke olmasaydı. en eğlenceli kısımları bunlardı. caroline ile stefan vahşi vahşi güzel güzel takılıyorlardı. eğlencelilerdi de bunu fazla uzatamayacakları belliydi. kasabayı kan gölüne çevirmişler, hani akıllı olacaklardı? niye kimse yakalamadı bunları? oraları da hiç düşünmediler.

.caroline olayları görünce hemen tüydü, iyi güzel de stefan ile caroline meselesinin zaten canını çıkardılar. bir de böyle hem çok iyi anlaşıp hem kavgalı bir muhabbete çevirirlerse iyice saçma olacak.

.matt muhabbeti, vampirlerden tiksinme olayı ve tabi enzo muhabbetleri artık kabak tadı veriyor. hele hele enzo'nun hayat hikayesinde de bir numara yokmuş. neymiş efendim bizim oğlanların anası gelmiş bunu kurtarmış da sonra bırakmış gitmiş. lan hayatını kurtarıyor daha ne? canavara dönüştürmüşmüş, ne olacağıdı?

.kuzen kızımızı da kalıcı getirmişler gibi, enzo ile birlikte takılacaklar herhalde ama ta başında stefan içindi hepsi. şimdi stefan tekrar insan olunca ne olacak? hikayeyi resmen döndürüp kendilerini imha ediyorlar. gereksiz işler oluyor tamamen.

--- spoiler ---