13 Nisan 2015

sword art online s02e23:

Yume no Hajimari

--- spoiler ---

.mahvettiler güzelim animeyi, her izlediğimde üzüyorlar artık. bir de dram yapıyorlar hadi ona da üzülelim. lan nerden nereye geldi. bölümü indirip izlemiyorum bile kalıyor öyle. neyse artık yapacak bir şey yok. bu sezon bitişine göre bırakırım herhalde. devam da ettirlerse bu şekilde helal olsun adamlar ısrarcıymış ne diyeyim.

.şimdi hasta kızcağıza okulunu gezdiriyor asuna, iyi güzel de madem öyle yapacaksanız teknoloji olarak gerçek hayatı modelleyip sanal dünyaya falan aktarsaydınız, omuzda gezerken aynı zamanda gerçek dünyada yürüyor gibi hissetseydi. böyle ekrana görüntü veriyor sanırsın skype'ı omzuna almış yani.

.işte eski evidir, savaşmaktır, şudur budur derken asuna için annesiyle konuşma tavsiyesinde bulundu. asuna da gitti anasını sanal düyaya bağladı, eski evlerini ve dedesinin falan dediklerini söyledi. başka insanları mutlu etmek anafikirli bir konuşma yaptılar ve notlar yükselirse okul değiştirmemesini düşünebilirmiş. olaylar bundan ibaret. bildiğin ergen sorunları lan, bu ne? okul değişince dünyanın sonu geliyor sanki hehe.

--- spoiler ---