29 Nisan 2015

nanatsu no taizai e03:

Nemureru Mori no Tsumi

--- spoiler ---

.esas karakterleri çabuk dövüştürdüler, meliodas sama arkadaşımız pek şakacı. kızın altındaki donu alıyor, götünü mıncıklıyor falan. lan o kadar olay içinde bunları nasıl sıkıştırıyorlar anlamadım, ama gülümsetiyor.

.dev kızcağızın kıskançlık krizine güldüm mesela, zaten kendisi kıskançlık günahını temsil ediyormuş, yılan simgesi. kendisini önceki bölümden itibaren yol aldıkları sisli ormanda buldular. bir iki kandırıkçı değişik tipi aştıktan sonra yanına vardılar ama olanlar oldu.

.asıl olay pembe saçlı, uzun isimli sevgili baş kutsal savaşçının oğlu da bunları anında takip etmiş. insan bir izini kaybettirir bir şey yapar. neyse on yıl önce ne olduğuna dair iki sohbet ardından bir dövüş sahnesi ve meliodas'ın yere serilmesi ile son kısma giriş gerçekleşti. ölüyorum ben şeklinde elemanı kandırıp diğerleri hakkında bilgi aldı. tabi o halden nasıl kurtulacak bunu da sonraki bölümde göreceğiz nasipse.

.geçmişte baş kutsal savaşçı dedikleri abimiz iyimiş, yedi günaha kumpas kurmuş birileri. darbe yapacaklar, baş kutsal savaşçıyı öldürdüler diye peşlerine düşülmüş. biraz basite indirgediler ya komikli bir hikayeden de çok karışık bir şeyler beklemek lazım herhalde.

--- spoiler ---