18 Nisan 2015

arrow s03e19:

broken arrow

--- spoiler ---

.kusura bakmasınlar ama her türlü sıçıyorlar. ülen öldürmeyen allah öldürmüyor. oliver kılınç yarasından kurtuldu. roy için hadi numara yapmışlar o da ölmedi. şimdi thea yedi kılıncı böğründen, şimdi yine öldürmezlerse allah onları kahretsin artık. esas adam ölmeyecekse niye kesip biçiyorsunuz arkadaş, kandırmanın da bir sınırı var değil mi?

.ra's malı niye gidip kızı öldürdü? baştan beri kızı tehdit ediyor diye ortalığı ayağa kaldırmamışlar mıydı? babasnı niye takipte değildi? boş iş yapıyorlar yeminle insanı sinir ediyorlar. üstelik kız kardeşini öldürerek nasıl yerine geçmeye ikna edeceğini düşünebilir bir insan evladı? neyin kafası bu ra's abi...

.neymiş efendim insanların yardım etmesine izin vermeliymiş. çindeki virüs olayını da boş yere gösteriyorlar. sezon sonunda korudukları velet ölecek herhalde ondan aile dağılacak ondan bu hikayeyi ilerletiyorlar. neyse bölümle güya bağladılar, roy için diğerlerinin yaptığı süper plana güvenmesi gerekiyormuş. oliver'ın bilgisi olsa izin vermez diye söylememişlermiş. niye? adam kurtarmaya çalışmadı mı kaç kez? öldü diye üzüyorlar, yetmiyor kızcağız eski sevgilisinin ölümünün yasında öldürülüyor. hepsi ne için?

.sonra çıkıyor gidiyor artık roy olamaz diye, artık arrow da olamaz o halde. nedir yani mantığı bu işin? komiser, kızgın baba işin peşini bırakmıyor. elemanı içerde koruyamazlar mıydı? böyle bir sistem mi var hem ya neyse işte oralara takılmayalım hadi tamam.

.ray'in atom kostümü ile takıldık. gözlerinden ışık çıkartan bir meta insan çıktı piyasaya, flash dizisi ile karmaya çalışmışlar ama hala hangi bölüm daha önce bunu izleyerek anlamak mümkün değil. hala ray ilan-ı aşk ettim muhabbetinde, oliver ile felicity'e uzaktan bakma olaylarında. 

.yan konuda adamı harcarken oliver'ın kontrolü ele alması iyidi ama o da işe yaramadı. sonra sen kahramansın nutku attı. saçma sapan bir adamı yere indirecekler diye canları çıktı. hepsi arrow olarak takılmamak için ise şu son halde nasıl arrow olarak takılacak? bu nasıl plan? ölen arrow değilmiş dedikleri vakit oliver'ın başına ekşimeyecekler mi?

.meta insanın parçacık hızlandırıcı ile alakası yokmuşmuş neymiş? o konuyu da flash dizisinde tekrar inceleyebiliriz herhalde ama orada gündem bu değildi. ne alakaysa böyle bir şey de karıştırdılar piyasaya. belki wells'in karıştırdığı bir olaydır. kim bilir?

--- spoiler ---