21 Mart 2015

the vampire diaries s06e17:

A Bird in a Gilded Cage

--- spoiler ---

.boş beleş işlere devam ediyoruz. bonnie kai'e haksızlık etti bence. değiştim falan diyor iyi güzel de hiç de öyle bir şey yapmazdı. zaman sınırlaması olmadan işkence görmüş de olabilir ama eleman sosyopattı şimdi normal insan, değişmiş olabilirsin ama içinde kötülük var diye insana bu yapılır mı?

.garip garip vampirler içinde bıraktılar bir de, dönüşte kai yine kötü olacak da başlarının belası mı olacak? hele cadı meclisinin başı olarak pek işe yarıyordu. ne bileyim kötü olsa sonuna kadar hakkı var, güçlü falan da olup tekrar bu mesele ile baş ağrıtırlar ise iyice beter olacak. unutulur giderse yine eh işte derim.

.damon ve anası meselesi de gereksizdi. karı kafadan kontak, diğer vampirleri kurutmuş da nasıl kurutmuş. kan az ise onlar nasıl ikna olmuş bu işe, ailem diyor da kim bunlar? oraları hep sonraya bıraktılar gibi ama sezon sonuna doğru hiç de gerekli gelmedi bana. elena'nın salak tripleri de cabası artık.

.caroline ve stefan meselesinde sonunda beklenen sevişme gerçekleşti ama ikisinin de insanlığı kapalı arkadaş hehe, böyle mutlularsa böyle takılsınlar diyeceğim de bu deşici muhabbeti komik. adamın insanlığını kapatıyorsun deşici, açıyorsun kedi yavrusu. anası da öyleymiş de tekrar anası kurtarırmış da falan filan gittiler anayı getirdiler. ana oğul deşicilik yapsın üstüne çifte düğün de yapsınlar ne güzel olur.

.şu serinin tek esas çifti alaric ile doktor hanım herhalde. adamlar insanın içine huzur veriyor ama nereye kadar gider göreceğiz.

.enzo salağı takılıyor hala öyle, stefan'ı bu şekilde üzemeyeceğini anlayınca saçma planlarından vazgeçmiş gibi oldu. kuzen muzen ayağına getirdiği kız da kuzen değil mi? orayı da yarım bıraktılar ya çok önemi yok artık.

--- spoiler ---