21 Mart 2015

it's always sunny in philadelphia s10e10:

Ass Kickers United: Mac and Charlie Join a Cult

--- spoiler ---

.çok hızlı bitiyor bunların sezonları, on bölüm yetmiyor lan. az olduğundan mı değerlidir? yirmi bölüm yapsalar bayarlar mı? hiç sanmıyorum ama adamların kafa süper oldu. artık ne yapsalar güleriz. rahat takılıyorlar.

.şimdi geçen sezondan itibaren dairenin yanması geleneği başlatmış gibiler. bu sezon da mac ve dennis'in dairesi yandı. hele hele baştan tamir ettirmişlerdi ama sonunda yine alevler ile bitti, bir tane salağı da kaybettiler. kim idi o hatırlayamadım.

.bir adet tarikat öyküsü şeklinde başladılar. mac ve charlie bir tane vücut geliştirme şeysi bulmuşlar ona uyuyorlar falan. derken bu buldukları adamı dennis uydurmuş, sadece evdeki şekerleri yemesin diye mac'i kandırmak için adam böyle bir şey üretmiş. büroşür falan hazırlayıp kurallar falan yazıyor imiş.

.dee ve frank de olaya katılınca çümbüş oldu tam anlamıyla. dee daireyi tamir ettirip evinden diğerlerini atmak istiyordu bu yönde beyinlerini yıkamaya çalıştı. frank bok yedirmeye çalışıyordu, sonunda sakallıya boku yedirdi hehe, dennis de sadece naneli şekerlerinin ellenmemesini istiyordu ama üstün yüce efendi kozunu kullanarak intihar edin ülen dedi.

.bir tanesi etti ve ev yandı, türk banyosu muhabbeti geçti az biraz. kadın katılımı ve taş gibi bir hatunla frank'in takılması da komikti. kadınlar içinde anne karakterleri de komik zaten kendi başlarına. öyle tadında bir sezon finali oldu. bir sene daha özleyeceğiz bakalım. bitirmesinler şu diziyi.

--- spoiler ---