12 Mart 2015

The Originals s02e15:

They All Asked for You

--- spoiler ---

.kabak tadından devam ediyoruz. olayları uzatınca pek bir şeye benzemedi bence. sezon için altı bölüm kalmış ama hala esas kötü gelmedi, dahlia mıdır nedir? kızlarının peşine düşmedi. sonraki sezon için hazırlıyorlar ise çok abarttılar.

.şimdi freya hatunu dahlia'yı öldürmek için yol bildiğini söyledi ama uzun bir hazırlık gerekiyor herhalde buna da, babasını nasıl kontrol altına aldı da klaus'a sardırmadı onu pek anlamadım.

.tam olarak finn'in işlerini devam ettirmeyecek gibi orası beklenmedik geldi ama ne kimse birbirine güveniyor ne de maykılın ne yapacağı belli... adamı fazla görmedik zaten belki freya tümden kontrol ediyordur bilemedim ya neyse...

.bir tane cadıdan yardım istediler, bunun için yeni vampir kızımız ile elijah yakınlaştı falan filan oldu, iki adet gereksiz sevişme sahnesi diyelim. tam sahne de sayılmaz ya karakterlerimizi çiftleştirmiş oldular.

.şimdi rebekah için böyle bir anlaşma yaptılar ama sezon için saçma bir konu olarak rebekah'ın bedeninin çocuk büyücü katili bir tip olduğu ortaya çıktı. gün içindeki olaydan sonra gitti birilerini öldürdü. bunla da uğraştıracaklar yetmezmiş gibi.

.kurtadamlara lider meselesi de var bir de, klaus gay oğlanla anlaşma yapıp jack midir nedir? onu devre dışı bırakmaya çalışıyor. jack de hayley'in kanına giriyor, çocuğuna iyi bakıyor ve sonunda yatağa falan atıyor. hepsi çok mühim hadiseler gerçekten.

.yine de finn'in yakalanmasını beklemediydim, orada biraz şaşırtmış oldular. finn'i içinden çıkardılar mı onu da çok anlamadım ya bir olaylar oldu ve zenci salağı olaylardan çıktı hayırlısı ile.

--- spoiler ---