7 Mart 2015

it's always sunny in philadelphia s10e08:

The Gang Goes on Family Fight

--- spoiler ---

.çete bu sefer aileler yarışıyor programına katıldı. benzerini erol evgin mi sunuyordu? hani bir soru soruyorlar yaptıkları ankette en çok verilen cevaba göre cevapları puanlanıyordu falan filan. öyle bir yarışmada bizim çete aile olarak ortaya çıkıyor.

.dennis yine olayların başındaki sorumlu tip, kasıntı tip, bilgili tip gibi tanıtıyor kendini. bu sezon bunun üstüne çok gitmişler sanki ama komik adamlar da haklı tabi. kadınların buna bir yıldız vermesi gibi yarışmada da başarısız olma meselesine takıyor. bilemediniz zonk sesinden ziyadesi ile rahatsız oluyor. bölüm sonunda debelene debelene bitiriyor ses yüzünden. ağlamasını falan da yayınlamaları komikti hakkaten.

.charlie'nin verdiği cevaplar komikti, onun ankete katıldığı zaten bir çıkması ile anlaşıldıydı ya yine de komik yaptılar.

.frank son turda döktürdü ama en çok verilen cevaplar yerine charlie onun yerine yarışsaymış kazanacaklarmış, böyle de çılgın bir kurgu yani.

.dee sonunda bayıldı gitti, osurma sesi ile bayılması da komikti ama abarttılar. butonu parçalaması iyidi ne bileyim, hepsi iyidi işte.

.mac biraz sönüktü, pek laf gelmedi. geri planda kaldı hafiften. 

--- spoiler ---