2 Mart 2015

it's always sunny in philadelphia s10e07:

Mac Kills His Dad

--- spoiler ---

.charlie'nin annesinin eve giren herkesle düzüşmesi kısmına sesli gülüş eyledim, gerisi gülümsetiyordu ama hayat güzeldir şudur budur meseleleri fazla göndermeli olmuş. hani gönderme iyidir de fazla geldi bana, ilk zamanlar böyleydi. sonra absürtlüğün kulağına su kaçırdılar şimdi belli bir yerden sonra başa mı dönüyorlar bilemedim.

.mac'in babasının onu sevmemesi muhabbeti daha önce de yapılmıştı. adam sert mizaçlı hapishaneyi meslek bellemiş. charlie'nin annesine gelip grup seks yapıyorlar, yetmiyor eşcinsel olaylara giriyorlar falan filan. böyle manyak bir tip.

.haberler ve hayatımıza kattığı depresyonla da dennis ve dee ilgilendi. frank bunlar destek gibiydi, hayat güzeldir tadında t-shirtler ile ortalıklarda göründüler. bir dönem dizide gördüğümüz sevilmeyen baba tipi de içerek intihar etmeye falan çalışıyordu. ona hayatın güzelliğinden falan bahsederken, ağır da mesaj vermiş oldular.

.ha bu abimizin ailesi de iyidi. dee ile şişko küçük kızın atışması da komikti bak, neyse sonuçta abimiz itiraf edeyim derken ispiyonladı. olan mac'in babasına oldu. baştan bu işe karışmayın derken bu işler oldu. charlie'nin bilmeden (okuması bile tam değil hehe) avukatlık yapması da kendi başına komik zaten, daha önce de yaptılardı bunu.

--- spoiler ---