20 Mart 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s02e13:

One of Us

--- spoiler ---

.skye'ın durumu hakkında pek geliştirme yapamıyorlar. en son şiddeti kendi içine yönlendirdin diye içini patlattın dediler ama pek de bir yere vardıkları söylenemez. hele sahada skye'ın diğer özel güçlü tipleri görünce kafayı yemesi daha sonra shield fikriyatına karşı çıkacağı anlamına geliyor gibi gibi geldi bana.

.skye'ın babası üç beş üstün güçlü tipi toparlayıp savaş açtım falan dedi. iyi de dedi güzel de dedi ama pek de savaş gibi olmadı. bir futbol sahasının ortasında kapıştılar bir miktar ama ışınlanan gözsüz adam geldi abimizi kurtardı gitti. bunun karısı uğraşmamış mıydı bu adamla, ne diye kaçırdı ortamdan? olay neydi ne oldu pek anlaşılmadı.

.may'in eski kocasını getirmiş oldular. psikiyatrist imiş, skye'ı incelesin rapor falan versin dediler. karı koca muhabbetleri, may'ın gülümsemesi falan filan derken öyle geçti gitti. uygun değildir raporu verdi zaten uygun olmadığını anlamak için doktora da gerek yok.

.hunter mıydı neydi? bobbi ve çam yarması zenci onu da olaylara dahil etmek istiyorlar iyi güzel de olay ne  derken gerçek shield diye bir şey çıkardıpar. armasında yıldızlar falan var. fury mi ölmemiş? olay neymiş? gerçek sheild de ne? hafif saçmalayacaklar gibi ama daha belli değil.

.skye'ın durumu ve babasının ne yapacağı sezonun konusunu belirleyecek. baba dengesiz, hala yok efendim intikamımı almayı engelledin falan gibi laflar ediyor. skye'ın durum da dengesiz oldu. bir şeyi kontrol edebildiği yok. güzel bir yere de getirebilirler, baya bilirler de... asgardlılar falan gelsin olmadı böyle olmayacak...

--- spoiler ---