7 Mart 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s02e11:

Aftershocks

--- spoiler ---

.iptal edildi falan sandım, bu kadar uzun ara verdikten sonra kaldıkları yerden devam ettiler. skye'ın durumu cidden ilgi çekici ama nereye kadar sündürecekler onu bilmiyorum. fitz dakkasında öğrendi meseleyi ama diğerlerinden sakladı. skye başka biri olursa, bir uzaylı salgını falan ortaya çıkarsa çok güzel olur aslında da öyle bir şey yapmazlar.

.çiçekli hatun dikenli hatuna döndü, gülü seven dikenine katlanır misali geyik de yaptılar. intihar etmeye çalışırken de filmin başında ışınlanan tip geldi kurtardı kadını. sanki o tipi de geçen bölüm sonu gördüydük. bu karakteri skye'ın anasının eskiden destek olduğu bir tip olarak açıkladılar. şimdi herkes iyi ise bu kadar kötülük nerden geliyor lan.

.yine bölüm planında anlamadığım kısımlar vardı bir sürü. hydra için ellerindeki tutsak ikinci adamı devreye soktular. serbest bırakınca yerlerine gitti ve birbirlerini öldürme kodu mu ne varmış onu devreye sokturlar. niye böyle yaptılar onu anlamadım. kimseye güvenmemeliyiz hesabı ise ilk tutsak olan adamdan şüphelenmez mi insan? neyse çok da mühim değil artık hydra falan...

.çam yarması zenci arkadaş ile sarışın hatun arasında ne var? onun geyiği de döndü ve coulson'un odasında bir şeyler arıyorlardı. gizemli iş başlangıcı, arkadan vurma ve kandırma şudur budura devam edecekler anlaşılan. ward'ı falan hiç görmedik bu bölüm mesela.

.skye'ın babası intikamımı alamadım muhabbetinde saçmaladıydı. bunun yerine kızının dönüşmesine sevindi, yeni amacı kızını sheild elinden kurtarmak falan ise yine sen kötü babasın ben iyi kızım muhabbetlerine dönecekler anlaşılan, eğer skye'ın kafa gitmez ise istediği kadar değişsin pek de kötü bir tip olmayacak gibi. özel güçler kazandığı bariz, bakalım ne olacak artık.

--- spoiler ---