25 Şubat 2015

the vampire diaries s06e15:

Let Her Go

--- spoiler ---

.bayık bir bölümle geldi abiler yine, cenaze konuşma falan filan derken zaten normal hızında izleyemiyorum artık. bin tane böyle vedalı konuşmalar, bin tane acı macı derken artık sıkıntı veriyor insana.

.zaten vampir ve kanser olayının son noktası idi, kimse sormuyor artık madem öyle neden hiç bir vampir kanserden ölmüyor? ya da ne bileyim o kadar vampir yapılan insan içinde hiç mi kanser olan yokmuş? neyse geçtik artık bu mevzuyu.

.bunlar haricinde, stefan caroline meselesinin canını çıkaracaklar belli oldu. salak kız annesinin cenazesi önünde stefandan laf bekliyor. diyor ki eleman bugün bitsin sonra konuşalım. meğer salak kız gün sonunda insanlığını kapatacakmış, bu lafa da gülüyorum her seferinde.

.insanlık kapatma meselesi ile bir sürü uğraştırdılar yine uğraştıracak allahsızlar, çok da saçma bir şey, buton falan görsek neyse anasını satayım. kapattım açtım oh ne güzel. bokunu çıkardılar iyice. stefan tam ilanı aşk edecek caroline de yüzüne bön bön bakacak, bu olmazsa şaşıracağım.

.neyse ki bonnie kurtuldu, ona sevindik. kurtulurken damonların anayı görmüş. ne alakaysa onu da mı kurtarmaya çalışacaklar yoksa ne oldu onu anlayamadık ama en iyi sahne bu salakların sarılma sahnesiydi, güzel oldu.

.bizim kai hastaydı, alaric ve hatununa geldi. gücünü alınca kendine geldi. diğer dünyalardaki sallantılar da bununla alakalıydı. ayak üstü evrenleri kurtardılar ama asıl mesele bebekleri olması oldu. nasıl romantizme bağladılarsa tatlı bir evlenme teklifiydi yine de, beni bile romantikleştirdi abilerimiz. yakışıyorlar, allah bir yastıkta kocatsın artık hehe. cadılığı falan da kalmadı haliyle.

.matt ve diğer lavuk polis olacak herhalde. tyler mıydı neydi? onu niye dizide tutuyorlar anlamış değilim. resmen terk edilen karakter oldu. bir işe yaramıyor yani kaldı öyle ortada.

--- spoiler ---