15 Şubat 2015

the vampire diaries s06e14:

Stay

--- spoiler ---

.ciddi anlamda sıvayışlardalar artık. bölümler nasıl bu kadar yüksek puan alıyor aklıma almıyor. ulan aynı meseleleri on kere yapmadılar mı? elena'nın ailesinin kazasıymış da sadece kaza olmasını istemiyormuş da falan filan. neyse ki tekrardan olayı açmadılar ve uzatmadılar. ayaküstü çözmüş oldular. o da saçma oldu ya yine de sadece kazaymış işte.

.konuyu bile açmaları çok abes geldi bana, hele hele sanki şerifin başka işi gücü yok, elena tek sevdiği falan gidiyor son anlarında bununla uğraşıyor. sanki saati var ne zaman öleceğinin yanında olsana işte caroline evladım.

.bunu da çok saçma buldum, gidiyor stefan ile yakınlaşmalar şudur budur, anası için bir şeyler ile uğraşıyor ama kadın diğer tarafta ölüyor. neymiş yanında olamamışmış da yanında olmalıymış da falan filan. e olaydın be güzelim? sonra anılara gidiyorlar da bisiklet sürmesini gösteriyorlar da falan filan.

.jeremy oğlanı meselesi nedir? elli kere yollandı eleman yine yollanıyor şehir dışına bu sefer sanat okulu diye yollanıyor ama avcılık yapacakmış, vay canına ne orjinal bir senaryo hamlesi oldu gerçekten gözlerim yaşardı. çok saçmaladılar, çok...

.enzo salağının da ne yaptığı belli değil, kendi çapında plan yapıyor iyi güzel de diğer olaylar ile hiç ilgisi yok. şerif merif ölünce bu başlarına ağrıtsın diye kaç bölümdür plan yaptırıyorlar. kızcağızı dandik şehirlerine getirdiler ama stefan görmedi duymadı bile, neyse ki kız güzel de olaylara dahil olacak gibi o yüzden çok şikayet edemiyorum.

.tyler'ımı çağırdı telefonda? o diğer tarafta başkasıyla iş pişiriyordu. stefan en iyi arkadaşımsın diyerek dudaktan mı öpmüş? ne olacak şimdi aşk hikayelerimiz. bunlarla uğraştıracaklar herhalde, yazık günah.

--- spoiler ---