14 Şubat 2015

constantine s01e13:

Waiting for the Man

--- spoiler ---

.dizi iptal olmuş anladığım kadarıyla, aslında sebebi çok açık. esas adam fazla kasmış arkadaş. öyle kasa kasa rol kese kese ne yapacaklardı? görüntülere de fazladan para harcadılarsa döktüklerini toplayamamışlar ve iptal etmişlerdir herhalde.

.yine de fantastikli falan filan izlenirdi ama tabi muadillerine göre esas kadro çok cılız idi. zed iyidi, yardımcımız chas iyidi (ki kendisini finalde de göremedik) ama bu tipleri unutuyorlardı arada. hata ettiler işte.

.şaşırtmaca ile bir final yapalım demişler, baştan beri yanlarında dolanan manny adlı melek kardeş herhalde lucifer falanmış. başka bunlardan kanatlısı var mıdır bilemiyorum ama en kötü dedikleri, en güçlü dedikleri de benim adıma çalışıyor dedi. kendisi melek görünümünde olduğuna göre böyle yorumladım. zaten o sarı gözler falan hiç olmuyordu bir meleğe, vardı bir şeyler yani. tabi zenci olması da gönderme olmuş artık.

.bölümün konusu kendisine çocuk gelin alan manyak bir tipin hikayesi idi. final için oldukça gereksiz saçma sapan bir olaydı. adam sapık, saçma sapan halleri var. kızları zaten öldürmüş, üçünü öldürmüş dördüncüyü arıyor. dört karı hesabı da garip geldi ya bana neyse işte evden kaçan bir kızı buluyor. töreni tamamlayacak iken bizim ekip ıkına sıkıla geliyor ve kurtarıyor kızı.

.dedektif tipi de çok yardımcı oluyor falan ama zed adamın öldüğünü görüyor da irkiliyor devamlı. söylenmeli söylenmemeli falan filan derken sonunda söylüyor ve öpüşüyorlar. çok da lazım bir romantizm idi gerçekten.

.vuducu salağın john'un başına konan ödül meselesi falan da gereksiz olmuş. yok efendim kandırmış bunu da john'u öldü gösterdiler de falan filan arkadaşım. bir şey olduğu yok. tabi sonundaki manny şaşırtmacası için ayarlamış bulundular bunu ama eğer ki devam ederse papa bilmem nenin gidip john'a durumu anlatması gerekirdi.

.tabi baştan beri bizim salak john dibindeki kötülükten habersiz bir şekilde takılmış durmuş, o da o kadar özgüven patlamalı abimize hakaret gibi olmuş. tabi allahın adıyla kandırılmak en kötüsüdür demiş allah, allah korusun.

--- spoiler ---