8 Şubat 2015

the vampire diaries s06e13:

The Day I Tried to Live

--- spoiler ---

.kai kötü adam olacak dedik, iyi adam yaptılar. birleştiği kişinin özelliklerini alıyormuş iyi güzel de kai nerde? neden hiç kötülük yapmadı? hadi kardeşini öldüremese bile neden empati yeteneği üstün geldi? resmen kafa buluyorlar izleyiciler ile...

.bonnie diğer tarafta çok sıkılmış, damon ile sözleştikleri üzere bir intihar olayına girişmiş. hem de tam doğum gününde, neyse ki kai da tam o ara empatik olarak bunlara gelmiş, özür mektubu yazmış ama bunlar da diğer tarafa göndermesi için onu ikna etmişler.

.senaryoya gel işte, neyse kai büyüyü yapar ama hayalet filmindeki gibi olacağız der, hadi yine komik eleman biraz iyi güzel ama son ana kadar bir şey yapamazlar. jeremy'i tek başına yollar falan filan derken sarışın hatun intikama gelir, ortalık karışır.

.adma nasıl bir ematik olduysa kanlar içinde jeremy'i tekrar gönderir ve arabanın egzozu dumanı ile ölmeye çalışırken son anda kapıyı jeremy açar ve kurtarır. böyle de saçma bir şey işte ama tabi göz yaşlarının sel olmasına insan etkileniyor. intihar videosu da iyidi hani.

.tüm bu olaylar bir yanda olur, stefan ve caroline ise diğer tarafta takılır. yine bonnie mevzusundayız ama bu sefer oyuncak ayısını arıyoruz. kendileri de laf eder falan filan eder ama işte pek saçma be kardeş, konuyu üçe böldüler gereksiz şekilde de dolduruyorlar.

.enzo salağı ve matt malı da diğer tarafta uzak akrabaları olan güzel kızcağızı yoldan çıkarmaya çalışıyorlar imiş. amacı da saçma kızı kendi iradesi ile vampir yapacakmış, stefan'ın koruyamadığını gösterecekmiş. başka iş güç kalmadı enzo'ya da bölüm çıksın diye takılıyorlar. damon ile iyiler, kendi başlarına bir sürü olay yaşıyorlar bir de bunu çıkartıyorlar.

.yine esas kötü kalmadı dizide süper zekalar...

--- spoiler ---