6 Şubat 2015

the flash s01e12:

Crazy for You

--- spoiler ---

.olaylar hızlı aktı (tabi %150 hızında oynattığımdan da olabilir hehe) ya yine de eksiklik çok, meta insanı yakaladılar ama esas suçlu olan sevgilisiydi o kaçtı gitti mesela. babasını bıçaklayanı hapisten dışarı çıkarıyor ama adam kaçamıyor da yakalanıyor ve uzun süre ortalarda görünmeyecek diyorlar mesela, nereye koydular ki adamı?

.neyse yine de altgeçitteki lamba patlatma sahneleri güzeldi. zaten ışınlama gücü olan kızcağızın olayı güzeldi, nasıl olduğunu açıklamadılar ama gördüğü yere ışınlanmak ile hızlı hareket etme kapışması gibi oldu, güzel görüntüler ortaya çıktı.

.derken de azıtmış bir maymunla bitti olay. maymuna da parçacık hızlandırıcı etkisi mi olmuş nedir? bir sonraki bölüme yaratıklara falan geçecekler herhalde, meta insanları bitirdiler böyle oldular.

.esas kızımıza haber değeri  taşıyan bilgiler aktarmasına yine kıl oldum, sonra yok efendim flash'ın işlerine karıştı da burnu kanadı oluyor. bir de resmini çekmiş utanmadan iyice saçma sapan olacak ya babası resmi görüp flash benim oğlum olsaydı gurur duyardım demesi dokunaklıydı. çıkarım yapması kolay aslında ya anlamamazlıktan geliyorlar herhalde.

.yeni bir hatun yaptı flash efendi, kendisini nerden hatırlıyoruz ulan diye düşünürken imdb bilgisinden vampir günlükleri olduğunu fark ettim, aynı kanal sonuçta oyuncuları da oynatıveriyorlar ellerine yapışmıyor. kızda bir bit yeniğini yoksa iyi kız, hoş kız, devam etsinler. flash da şu salak zenciyi bıraksın artık.

.bir de bunun geyiği döndü iki saat yok efendim sarhoş olmalar, karaeke falan filan geçti gitti. bir de soyup pijama giydirmeler nedir yahu? bu kızla takılsa da olur hoş bir hatun. esas karakterlerden en hoşu hatta.

.cisco firestorm için araştırmaya devam etti. geçen bölümün kötüsünü dışarı çıkardı falan derken olayı öğrendi ama mal gibi adamı kaçırdı. kaç kez aynı numarayı yiyeceğini düşündü ki? hem elleri bağlı gidilmesi uygun olmayan bir yer dedi de güvenlik kayıtlarının olduğu yere gitti sadece. ne alaka yani arkadaş? buralar da pek olmadı.

.firestorm olayında iki kişi birleşmiş. füzyon tadında bir olay imiş. iki kişilikli bir süper kahraman daha sonra gelirler herhalde bu olaya ama caitlin öldü kabul etti, bakalım artık.

--- spoiler ---