7 Şubat 2015

it's always sunny in philadelphia s10e04:

Charlie Work

--- spoiler ---

.bölümü charlie üstüne yapmışlar resmen. teftiş günü iş başındadır. ekibin de acayip planları vardır ve kamera peşindedir. başım döndü izlerken resmen eleman oradan oraya koşturdu her şeyleri halletti üstüne tabure şakası bile yaptı. helal olsun adamıma hehe.

.frank'in boyama muhabbetine gülümsedim. karbon monoksit alarmini taklit etmeleri ve orada bulunması tabi biraz fantastik, kendisi nasıl etkilenmedi falan diye düşünebiliriz ama komikti işte.

.dee söyleneni yapmadığı için bir tek çöplerin kapıdan uzaklığından ceza yediler, tuvaletleri nasıl iyi buldu anlamadım. inanılmaz kirliydi halbuki, ne ara tıkalı tuvaletleri temizledi onu da göstermediler. adam süper halletmiş demek işleri.

.plan meselesi iyidi, planı şıp diye anlamasına da gülümsedim. öyle salakça plan mı olur lan? adamlar nasıl plan yaptıysa okurken hafız oldum.

.mac ve dennis geri plandaydı. arada bir kavga ettiler o biraz komikti. barmen olarak dennis'in kanter içinde kalması da fena değildi. çıkarken bağırdı bi'de, niye bağırdıysa artık.

--- spoiler ---