7 Şubat 2015

arrow s03e12:

Uprising

--- spoiler ---

.oliver'ın kurtulmasını atlatamamışken tam iyileşmeden yola çıkması ve olaylara son anda dalıp bir de konuşma yapmasını eklediler. adam ölümden döndü ama bir ay dolmadan sahalara geri mi döndü? bu nasıl iştir yahu? saçmalıyorlar çok fena, nasıl kabul edelim biz bunu?

.ha oliver yokken dağıldılar gittiler, doğru düzgün bir şey beceremediler ama brick dedikleri adamın da bir şeyi yoktu, bu kadar kastırmalarını hiç anlamadım. her çete şehri alacaksa böyle işimiz var. slade zamanı en azından mirakurulu adamlar vardı. bu ne anasını satayım?

.yetmedi malcom'ı sokalım dediler, ilk kabul etmedi felicity haklı olarak sonra oliver geldi dünyanın en saçma gerekçesiyle eğit beni de öyle öldüreyim dedi. yavrucum bu ne böyle? madem o kadar iyi adam gitsin kendisi öldürsün. böyle bir şey olabilir mi? bir de özlü söz söylüyorlar. hay allahım yarabbim.

.neyse şehri şehirdeki iyi tipler ile savunalım dediler, taraflar karşı karşıya geldi, makinalı tüfekler falan var ellerinde ama üstlerine koşuyorlar. oha dedim, sıksana karşıdan arkadaş, delirdiniz mi? silahları niye kullanmıyorsunuz? sokağın delikanlılık kuralları falan mı var nedir yani? çok saçmaydı yahu.

.malcom hikayesine de girdik bir sürü, karısını öldüren adamı öldürmüş de kaçıp gitmiş değişmiş. ra'sul elemanına o zaman kaydolmuş, o zaman öğrenmiş bu kadar şey iyi güzel de şimdi karısını kesin öldürdüğü belli olan tipi thea için affederek ne yapmış oldu?

.her seferinde de böyle olur, intikam için uğraşırlar ama almadan bırakırlar. malcom karakterini baştan beri çok uzattılardı şimdi iyi adamlar tarafına geçirecekler az kaldı. adam ben katilim sadece içimde ondan başka bir şey yok diyor ama kimse inanmıyor. felicity haklı sonuna kadar, ciddi saçmalıyorlar. bir felicity haklı...

.diggle niye sahaya inmedi son ana kadar ona da rahatsız oldum. sanki oliver ile görevdeyken felicity'nin yanında mı kalıyordu?

--- spoiler ---