17 Şubat 2015

samurai jack s03e11:

The Birth of Evil: Part 1

--- spoiler ---

.kötülüğün doğuşu, sevgili yanar döner kaşlı aku'muzun dünyaya gelişi. ilkin tanrılar kovalıyormuş bunu. koca bir karanlık imiş, yok ediliş anında bir parçası kaçmış. uzayda döne dolaşa dünyaya ulaşmış.

.o zamanlar dinozorlar çağı imiş, serpilmiş büyümüş ve insanların ilk zamanlarından ilk köyü yok etme zamanlarına kadar gelmiş. bir tane lider ki kendisi jack'in atası gibi duruyor gitmiş aku'yu yok etmek için iksirli ok ve özel sözler ile saldırıya geçmiş ama bu aku'ya kaş göz vermiş.

.daha önce insan formunda değilken sadece bir nevi salgın türü gibiyken daha sonra şekil değiştiren hale geçebilmiş. ben seni yok etmeye geldim dedi yiğidimiz ama köyünün yok edilmesini de en ön sırada izlemiş bulundu.

.ikinci bölüm ile devam edecek, kutsal kılıncın nasıl yapıldığını anlatmalılar çünkü bu dünyada hiç bir şey aku'ya henüz zarar veremiyor.

.bir de dinozorları yok eden göktaşı aku imiş, güzel bağlantı ama dinozorların yok olması insanların önünü açmış diyorlar hani her kötülükten iyilik hesabı aku da bizim gerçek efendimiz olabilir yani hehe.

--- spoiler ---