21 Ocak 2015

supernatural s10e10:

The Hunter Games

--- spoiler ---

.sezon arasından sonra biraz olaylar falan olacak gibi yapıp hiç bir şey olmadan aynen devam ettiler. şu vakte kadar olanları hızlıca geçmeleri bölümden daha çok uğraştırmış olmalı. 

.şimdi bu mal metatron'dan diğer bilgileri alamayacaksanız niye ilk bıçağı ortaya çıkardınız diye sormak istiyorum. ilkin bilgileri alıp sonra ilk bıçak olayına girseydiniz ya? muhtemelen yine dean'in eline geçecek ya ondan ortaya çıkarttılar. daha iyi bir şey tasarlasalar iyimiş bunun için, pek beğenmedim.

.crowley'in anası meselesi de ciddi gıcık edici, kadın zaten itici bir şey, devamlı kuyusunu kazıyor. insan crowley'e acıyor resmen, şeytanların kralını düşürdükleri hallere bak. adamın anası betermiş kendisinin bu hali normal yani hehe.

.claire meselesi de çok gereksizdi, yok affettiydi yok edemediydi. yine gitmiş birileri ile takılıyor. dean'i çağırtıyor dövdürmek için ama baltayı görünce mi vazgeçiyor nedir yani? neyse ki dean kendini kaybedip öldürmedi kimseyi. öyle de bir şey yapsalar saçmalık üstüne saçma olacaktı.

.sam kırk yılda doğru bir şey söyledi aslında, iz ile abimiz uzun süre yaşamıştı. aynısını dean de yapabilir. çok zor olduydu adam biraz kafadan kontak gibiydi ama bu da bir yol. tabi bir yandan yan olaylar akacak bir yandan da dean bununla mücadele edecek falan böyle bir durum.

.crowley'in yardımcısını kandırmasını da pek beğendiğimi söyleyemem. tamam kadın çok kurnaz ama yine de daha iyi olmalıydı. üstelik bıçakla falan değil direkt crowley'nin güveni ile oynuyor. böyle bir manyak kadın işte, insan şaşırıyor.

.metatron işkence sahnesi en iyi kısmıydı. daha iyi işkence bekliyordum ya da işte sınırı geçmesi ve öldürmesi de olabilirdi ama sonra kullanalım diye tutuyorlar abimizi. yine de yumruklamak yerine direkt bıçakla çizmeye geçebilirdi.

--- spoiler ---