21 Ocak 2015

sleepy hollow s02e13:

Pittura infamante

--- spoiler ---

.yahu bu adamlar ne yapmak istiyor anlamıyorum artık. moloch öldü bitti mi? eğer öyleyse yeni konu nerde? adamlar resmen kafa yapıyor. konu bitti şimdi karısı ile bir gece dışarı çıkalım diye eski bir sanat bilmem nesine gidiyorlar oradan da tablodan seri katil çıkıyor.

.hayaletli diziye mi çevirecekler? sleepy hollow'un olayı, hayaletleri falan bile genel çerçevede bir kıyamet meselesine geliyordu. şimdi kıyameti durdurdular ise dizi bitmiş olması gerekiyor. bitmediyse konu nerde?

.ölümden dönen yüzbaşının içine bir şey mi kaçmış? tutup onu inceliyorlar, ne olur olmaz diye bakıyorlar iyi güzel de daha önce zaten kehanet vardı. ceset açma kısmını zaten hiç anlamadım. diğer olayla birlikte oldu diye bir mana çıkartmaya çalıştılar ama o da havada kaldı. ne bileyim hiç bir yere oturtamadım ben.

.eskiden şöyledi, şimdi böyleydi muhabbetleri de güldürmedi bu sefer. yok efendim belini elliyorda normalmiş. adamı elliyor da oda bulunmuş. zaten kostümünü de sevmedim ikabatın. ne bileyim kıl oldum iyice diziye, bir şey olduğu yok.

.böyle tekil hayalet avcılığı, yaratık avcılığı yapacaklarsa işimiz var. insan genel hikayeyi niye sezon ortasında bitirir diye düşünüyorum ya neyse keyifleri bilir. olmadı bırakırız.

--- spoiler ---