22 Ocak 2015

the flash s01e10:

Revenge of the Rogues

--- spoiler ---

.üzüyorlar beni, üzmeye devam ediyorlar. şimdi reverse flash muhabbeti iyidi, o noktadan antremanlarla başladılar. hadi buralar da güzel tamam ama neymiş efendim ikilemler imiş. buz ve ateş atan şu geçenki hırsızlarımız tekrar gelmiş de onları polise bırakmış da falan filan.

.yahu aklım almadı o salak sahnelerde, adam süpersonik hızda, kurşundan falan kaçabiliyor ama iki tane normal hızda adamın elindeki silaha uzanamıyor mu? nasıl olabilir bu? 

.yok efendim birbirlerini sıfırlarlarmış da hayalet avcılardaki gibi karşı karşıya getirip silahları etkisiz hale getirmelilermiş. cidden çok saçma geldi, hele hele hızını kullanması gerekmeden yürüyerek ikisinin ateşini göğsünde yumuşatarak bunu yapmasına yuh artık dedim. nasıl bir kostümse artık...

.bölümün tek iyi yanı flash'ı halka tanıtmış olmaları meselesiydi. onu da tabi yine bir işi beceremeyen, dedektifin kurtarması gereken bir tip olarak tanıtmış oldular. onu katmasalar olmazdı zaten, bu ergen zaten doğru düzgün yapamıyor bir şey. iki tane saçma sapan hırsızı da kurtarılmadan yenemedi. 

.bir de esas kızı seviyor da o başkasını seviyor meselesi yaptılar bir sürü, en iyi arkadaşmışlar da evden taşınıyormuş da şudur budur. amma uzattılar şu meseleyi. tamam bitti gitti, kız sevmiyor işte kardeşi olarak görüyor işte. yetti yahu, üstelik babası ile bildiğin baban gibi takılıyorsun. zaten bir gariplik yok mu o işte?

.şimdi tekrar bizim baba dedektif ile yaşayacaklar, evine taşındı falan. üs haline mi getirecekler ne yapacaklar anlamadım.

.ateş saçan diğer eleman meselesinde de bir iki çift laf edildi o kadar, onun meselesi bile bu bölümden ilginç olabilirdi. tekrar gelecekler ona belli. firestorm kısaltmaymış da uzuncası nerdeyse bir paragraf laf anasını satayım.

--- spoiler ---