18 Ocak 2015

paradox e04:

Episode #1.4

--- spoiler ---

.hafif sinir etmeye başladılar. şimdi senarist abiler demiş ki, iki tane olay yaratalım. bir tercih yapmak zorunda kalsın ve diğeri ölsün. onun için baştan beri salak saçma olaylar. karma karışık resimler, hani sanki oyun da daha zor levele geçmişler resimler de ona göre karışıyor. öyle garip guraba işler işte.

.paraları kaçıracak şişkoyu kurtardılar. geriye çocuğu olan anne ile binaya bakım yapan bebeği olan baba vardı. onlardan birini tercih etmesi gerekti bizim sarışın dedektifin ve kadını tercih etti diğeri öldü. iki saat bunun dramını yaparlar artık ama neyse ki bir bölüm kaldı.

.sinir olduğum noktaya gelirsek eğer ulan mal zenci camdan klipsi değiştir diye bağırıyorsun iyi güzel de yazsana bir şeye, telefona yazsan göstersen o bile olur. elinde telefon hala bağırıyor klipsi değiştir diye, adam göz göre göre saçma sapan bir şekilde öldü. yapamamışlar yani bu olayı.

.ayın konumundan yer tespit etmeler ve bilim insanı tipin olayların içine girmesi iyi oldu da gerisi kötüydü. uydudan çekilmiş görüntülerin nerden geldiğine dair ufak çaplı bir muhabbet oldu. savunma bakanlığı üzerinde şüpheler yoğunlaşıyor.

.bir de sonraki bölüm için şu tecavüzcü tipin kızı kaçırmasını beklediler. insan bir polis koyar, başka bir önlem alır. dükkanda kapalı levhasını çeviriyor ama kapıyı kitlemiyor. adamı görüyor ama o kadar önde olmasına rağmen kaçamıyor falan, insanı fıtık eder bu dizi yahu. şimdiden iyi ki beş bölümmüş dedim.

.tüm bunlar yetmez gibi arada kader meselesinde kavga çıkartırlar, yok efendim dedektifçilik oynamada kavga çıkartılır. bunlar az gelmiş, kendi güvenlik güçleri içinde anlaşmazlık çıkardılar. her neyse artık.

--- spoiler ---