31 Ocak 2015

it's always sunny in philadelphia s10e03:

Psycho Pete Returns

--- spoiler ---

.sayko pete bölümü, mac yine döktürdü. elemanın sesini patlattığı ve gerçeği insanın yüzüne haykırdığı kısımlar cidden komik. bir muhabbet oldu ve işte bu yüzden yüzün yandı dedi, ahanda o nokta iyi noktaydı. parmağımı gözüne sokacağım muhabbeti de vardı daha önceden, adamlar nev-i şahıslarına münhasır hehe.

.dennis'in kafadan kontak tehditleri ve cidden gözünün dönmesi de iyidi. ilaç için doktora gidiyorlar, akıl hastası pete'e ilaç almak için, kendisine ilaç veriyor doktor yolluyor. arada vergilerimiz nereye gidiyor dokundurması da yaptılar. eskiden bunu daha çok yaparlardı ya artık absürt takılıyorlar komple.

.frank çocukluğun döndü, kurbağa çocuk diye hayal mahsülü arkadaş edimiş, bunu akıl hastanesine yatırmışlar falan bir sürü hikaye ya acayiplik üzeri eski doktor muhabbetleri iyidi.

.cricket kadro haricinde en komik tip. eski rahip, önceki sezonun son bölümü evi yakıp kapıyı çivileyip kaçtılardı. yüzünün yarısı yanmış. sokaklarda yaşıyor. ekip adamı mahvetti ama yine ona gidiyorlar her olayda. emmeli gömmeli muhabbetler, sokakta yaşama ve tuvalet muhabbetleri fenaydı. aşmışlar kendilerini abiler, şeytan çıkarmaya da geçerler sandım ya o vakte kadar itiraf etti bizim pete ve yolcu ettiler elemanı.

.dee ve charlie biraz geri plandaydı. dee'nin taklidi güzeldi. charlie'nin de girişteki sayko bilmem ne parçasındaki yardırmasını beğendim. sonda da müzikle veda ettiler, çete olarak müzikle birlikte keyif almaları pek tatlı.

--- spoiler ---