31 Ocak 2015

american horror story s04e13:

Curtain Call

--- spoiler ---

.bitirdiler sonunda, acısıyla tatlısıyla diyeceğim ama cidden kötü bir sezondu ama bölüm puanları falan çok da oynamamış imdb'de. seveni seviyor mudur nedir anlamadım ama sonunda iyice sıçıp sıvamış bulundular.

.hani herkesi öldürtseler, toplu bir karakter temizliği falan yapıp öyle bir acılarını çıkartmış olsalardı yine farklı bir son olurdu ama şimdi esas karakterlerin sonsuza kadar mutlu yaşadığı bir son yapmışlar. masal mısınız ülen siz?

.hayatta zorluk çektiler sonları da güzel olsun demişler herhalde ama bilemedim, beğenmedim sonunu. üstelik bizim zengin oğlanın ölümü öncesi olaylar hayalmiş gibi gösterdiler de dot plan mı yapıyormuş neymiş? o kısmı kaçırdım biraz.

.elemanı kaçış kabının içine koyup boğdular, o kadar cinayetten sonra kolay ölüm oldu belki ama yıldız olacak çocukmuş deyip karşısında patlamış mısırla ölmesini seyretmeleri fena değildi.

.koskoca sirkte silah sesi hiç mi fark edilmiyor? hiç mi eli silah tutan başka biri yok? sıradan öldürürken de pek olmadı aslında ama ilk kurşun iyidi. devamı da geldi işte zaten bir çoğu kendini korumaktan aciz. bir tek iri kıyım hatun vardı, o da pek bir şey yapamadı.

.ölenler ucubeler cennetine gitti, elsa da yıllar sonra tv yıldızı olmuş ama sırrı meydana çıkmış bir şekilde cadılar bayramı gösterisine çıktı. bu son gösteride ucubelerin korkulu rüyası adam geldi ve kalp krizi geçirdi öldü. yanına almaya uygun bulmadıysa niye cennete gitti?

.sonunu ne demeye böyle yaptılar hiç anlamadım. tamam büsbütün kötü değildi elsa ama yine de bir tartsak kötülükleri ağır basardı. zengin, ünlü ve yalnız öldü iyi güzel de sonunda cennete gitti hehe.

.neyse bundan sonra dizi devam ederse bir iki bölümünü izleyip beğenmediysem bırakacağım, her sezon farklı konunun da riski bu demek. bu sezon çok kötüydü.

--- spoiler ---