7 Ocak 2015

it's always sunny in philadelphia s09e10:

The Gang Squashes Their Beefs

--- spoiler ---

.izlemeye kıyamadığımdan beklettim şimdiye kadar, onuncu sezon bugün yarın gelmesi lazım. tabi imdb bilgileri doğru ise bu seriyi bitirmemeleri lazım ya bakalım ne yapacaklar. üstelik sezonları da kısa.

.bölümde eski husumetleri ortadan kaldırmak için bir şükran günü yemeği yapalım diyorlar ama olaylar birbirine karışıyor. belliydi böyle olacağı ya sonundaki biz bize yeteriz, benden farklı olanı sevmiyorum göndermeleri güzeldi.

.şu gözü çıkan elemanın başına ne geldiydi unuttum ama onlar da ciddi derecede komikler. derinlik algısı meselesine güldüm, yangın çıkması üzerine kapıyı vidalamaları da komikti. meselelerini böyle halletseler ne güzel olacak tabi.

.çocuğunu kaybedeni ve arabalarını parlaçama meselesini de hatırlıyor gibiyim ama detaylar unutulmuş gitmiş. babaları derken başka biriydi, onun yerine başka birileri geldi. aslında husumet olan daha çok insan var ama şu eski rahip, southpark'ın kenny'si gibi şimdi de baltayı yedi.

.gözünü almayı bile teklif ettiler adama, yerden yemekleri topla falan diyorlar. senle bir derdimiz yok falan derken ben pederdim diyor adam haklı olarak.

.güzel dizi vesselam, masa altından sıvazlama muhabbetine de güldüm. frank'ın para yakması ve iddialaşması zaten apayrı bir kafa. devamını bekliyoruz dört gözle.

--- spoiler ---