7 Ocak 2015

constantine s01e08:

The Saint of Last Resorts

--- spoiler ---

.sezon arasına girmiş herhalde, girerken de olay yaratalım demişler. iki esas karakterin başına bir haller gelsin falan filan, bizler de merakla bekleyelim. constantine ölse üzülmem net konuşuyorum ama dizinin ismi constantine, ölür mü lan? ölse bak o zaman süper dizi derim, lütfen öldürsünler şu adamı. en azından oyuncusu ölsün başkası oynasın.

.esas hatun karakterimiz sevgili zed için de herhalde biraz dekolte gerekir diye düşünmüşler. ilkin göğüs dekoltesi sonra kapıdan düşecekken de bel dekoltesi (hehe var mı böyle bir şey, donu göründü işte) ayarlayıp bayıltılıp kaçırılmasını uygun bulmuşlar. üstelik bir de tatil yapıyordu, güvende olmalıydı falan filan diye geride bırakıldıydı.

.gereksiz işler oldu, açıklama yapmıyorlar çünkü çok gizemliler de saçmalama sınırı burada başlıyor. neymiş efendim karanlık yükseliyormuş, cehennem duvarı incelmiş, egemenliklerini artırmaya çalışıyorlarmış bıdı ve bıdı.

.havva'nın kız kardeşi? nasıl bir şeyse artık lilith onlardan biriymiş. bir başkası için de çocuk toparlıyormuş. bilmem ne canavarı, meksikalı bir ailenin çocukları bunun kanındanmış mı neymiş? öyle saçma bir yan hikayesi vardı.

.neyse çocukları buluyorlar, kurtarıyorlar ama constantine'in ex'i en son canavar ile karşılaşınca karnına mermiyi sıkıyor kaçıyor, ulen niye mermiyi sıkıyorsun. de ki sen bunun dikkatini dağıt ben kaçayım, adam hayır mı diyecek? 

.olay olsun diye mermiyi yiyor ve kaçıyor, bölüm de buralarda bitiyor. başına bir hal gelmeyecke ölümsüz abimiz de diğer taraflarda eğleniyor işte, şimdi o burada olaydı kurtaraydı diye düşünmüyorlar. muhtemelen gelip yine o kurtaracak başka da bir şey olmayacak.

.bu kadar karanlık yükselme meselesine melek abimiz ortalarda yok o da pek olmadı hani. elli kere gelip uyardıydı şimdi tanrıça muhabbetinde hiç ortamda bulunmadı bile. yazık  constantine'in büyüsü bitti.

--- spoiler ---