30 Ocak 2015

arrow s03e11:

Midnight City

--- spoiler ---

.neymiş efendim, ölmen gerekirdi ama kar korumuş seni. allah korudu dese daha mantıklı olurdu. soğukla alakalı bir şeylere bağlayacaklarını tahmin edip söylediydim ama o kadar yüksekten düşüp hiç bir yerini dahi kırmaması başlı başına saçma. kılınç boydan boya yardı ama dakkasında ayağa kalktı, yok artık daha neler neler?

.madem öldürmeyeceksiniz, sakat bırakmayacaksınız o gereksiz sahneyi niye yapıyorsunuz arkadaş, hele hele cesedini yeni aramaları falan da çok saçmaydı. anında niye inip bakmıyorlar, zaten ninja gibi adamlar. koyar mı onlara o mesafe?

.neyse oliver buralarda takılırken şehirde brick denen adamın terrörü esiyor. şehri zapturapt altına almaya çalışıyor falan filan, yok meclis üyesini kaçırmaca yok pazarlık etmece falan derken öyle saçma bir yan konu işlemiş oldular.

.bir kere madem sadece tehdit ederek şehri polislerden boşaltabiliyordu neden kaçırdı? madem öyle neden gidip kurtarma görevi yaptılar, hepsi pek bir gıcığıma gitti artık. zaten laurel'in sara'nın yerine geçmesi de mümkün mü? dayağını yedi, adamın teki öldürüldü falan filan oldu. meclis üyeleri de inanılmaz mal figuranlar imiş. rehine kurtarmasında cs'deki akılsız rehineler gibi davrandılar.

.felicity tekrar süper kahraman destekleyicisi moduna döndü. laurel vazgeçmiş iken onu tekrar gazladı, bunu da bizim zengin gazladı. kendisi için kurşunların önüne atlayan yakışıklı görünce oliver'ın yasını unuttu galiba. ne bileyim bir karakter bu kadar çabuk fikir değiştirmez, bunu da yapamadılar iyice bulandırdılar ortalığı.

.oliver'ın felicity'e ilanı aşk ettiği rüyasıdır falan derken hala oralarda kafaları, tabi hiç uydu telefonu falan da yok hayattayım diyemiyor. belki güvenli falan değildir diyeceklerdir ama ne bileyim ona da karnımız tok.

.maseo abimize ne olduğunu tam açıklamadılar ama herhalde oğulları ölmüş gitmiş o yüzden bunlara bodozlama katılmış. oliver'ı kurtarıp karısını olay yerine getirdi ama geri tekrar çeteye döndü. derdi neyse tam anlayamadık.

.ancak malcom ve thea hala diken üstündeymiş, kaçalım edelim, sır saklayalım açıklayalım muhabbetlerinden sonra ajan dj velet imiş, haber etti ve tekrar saldıracaklar herhalde. bunlar da savaşacak iyi güzel de oliver niye meydan okudu peki? niye öldü öldü dirildi? malcom'un planı bu şekilde ra'sul müdür nedir? ondan kurtulmak değil miydi? sıçtılar batırdılar iyice.

--- spoiler ---