23 Ocak 2015

arrow s03e10:

Left Behind

--- spoiler ---

.büyük oynadılar, seyirciyi aptal yerine koymayı seçtiler. sinirlerimi de bozdular. ulan o yaralardan, o düşüşten insan kurtulur mu? yapmayın gözünüzü seveyim biraz uydurun bir şeylere, ne bileyim şimşek çarpsın yarı tanrı olsun. buna bile razı olurdum, adamlar gitti sanki çizikmiş gibi bandajı sardılar sonra da hayata döndün dediler.

.kadın özel bir tedavi mi uyguladı? tedavisi mi olur? kesin ölüm olmadı. hadi diyelim kılınç hayati organları delmemiş göğsünün oradan, bu niye böyle olmuş? neden net gebertmemiş? neden kafayı uçurmamış? yendin diz çöktürdün oliver'ı kalbine saplar insan, var mı böyle saçmalık? hani diyorum kalbe saplanmasa dahi diğer tarafından kılınç çıkıyor, kaburgalar, ciğer, dalak, böbrek, artık ne varsa sağlam kalır mı? üstüne uçurumdan düşüyorsun be adam. iç kanama, beyin kanaması bir şey olmaz mı?

.hay allah, deli ettiler beni. hadi oliver yokken ne olacakları meselesi iyidi. bir yandan aksiyon devam ettirdiler. diğer yandan bu vakte kadar yaptıkları işleri silecek bir suçlu lider getirdiler. adam çılgın bir tip, gördüydük sanki daha önce de neyse işte olaylar bir yandan akıyor. diğer yandan malcom gidiyor köküne kadar oliver'a girmiş kılıncı alıp geliyor.

.hala ölümü değil mi bilmiyoruz, elemanın teki taşıyor bunu bir yerlere. derken hong kong hikayesindeki kısımlara ağırlık veriyorlar. argus işlerini yaparken bir tane tipin kaçmasına izin vermiş ama cebine takip cihazı yerleştirmiş. bu da çinli arkadaşının karısı içinmiş. karıyı kurtarmışlar ve sonsuza kadar borçlu kalmış.

.işte o abimiz de oliver'ı uçurumdan alıp götüren kişiymiş. zaten bu ninjaların içinde olduğunu gördüydük de be adam madem borçlusun, dövüş esnasında bir güzellik yap da kazansın oliver. ne bileyim düşüşünü falan yumuşat, uçurum orada bekle elinden falan tut. o hareketlerden kurtulmasının imkanı yok, adamı delirtmesinler. 

.böyle açıklama olmaz, çok gerdiler beni. sonunda kendine bile geldi. bari komaya falan girsin allah aşkına. o da iyice kasardı, şehirde suçlular falan cirit atardı. esas adamı böyle öldürürsen devamını da iyi getireceksin, alternatif planın olacak.

.laurel ile süper kahraman yapmak için çok erken, daha doğru düzgün dövüşemiyor yahu ne yaptınız böyle, senaristler kafayı mı yedi nedir anlamadım.

.felicity'i çok üzdüler de tüm süper kahramanları ortadan kaldıracak bu gidişle. şirket sahibi elemandan da desteğini çekti, hani oliver yokken onu esas rolde görsek belki olabilirdi ama pek o yola girmeyecek gibiler.

--- spoiler ---