24 Ocak 2015

the 100 s02e09:

Remember Me

--- spoiler ---

.güzel devam ettiriyor adamlar, bu seviyeyi koruyabilecekler mi? merakla bekliyorum. ikinci sezona böyle level atlayan dizi de pek görmediydim. şimdi finn'i öldürüp hayalet yaparlarsa o yanlış olur. hadi çok seviyordu da arada beyni ona oyunlar oynadı gördü etti tamam kabul. aşk zayıflıktır dedi, verdi mesajı finn arkaya döndü gitti ve bu iş burada kapanmalı. 

.daha biz bunun ekmeğini yiyelim, finn'i de oynatalım derlerse hata ederler. clarke devamlı gitgeller yaşıyor falan ama tekrar eskiye dönemez. zaten kafayı yer bu vakitten sonra, veletlerin yönettiği toplumlar. burada da yaşlı yöneticilere laf mı çakıyor diye düşünüyorum artık. bir tek dağ insanlarını yaşlılar yönetiyor. zaten dünyada kalan normal insan olan bir tek onlar. diğerleri evrimleşmiş daha iyi olmuş ama dağ insanları yani bizler asalak gibiyiz. böyle de mesaj çıkardım durduk yere.

.neyse kaldıkları yerden devam ettiler, finn'i öldürür. ellerindeki kanları güzel de bir içli içli ağlayarak silmeye çalışır. kumandan gelir, kendilerine göre ölüyü yakmak isterler ki kötü bir seramoni değil allahtan, neyse ölüyü yakarlar ederler derken barış sofrasında içkisinde zehir çıkar. kim yaptı şu bu derken raven'i çizmeye başlarlar.

.az biraz çizdikten sonra clarke olayı anlar, zehrin içkide değil kapta olduğunu fark eder ve güzel kumandanımızın yardımcısının yaptığı ortaya çıkar. haydi bakalım derken bir de onu çizerler. adam sağlam bir tipti, kapı gibiydi hakkaten ama hainliğin cezası ölene kadar çizilmedir.

.dağda işler karıştı iyice. monty miydi? şu bilgisayar kurdu olan velet, sinyal göndermek için bir yol buldu ama karıştırıcı sinyali kapatması gerekiyor imiş. kontrol odasına temizlik görevlisi kıyaveti ile girdi, işini halletti derken kek gibi yakalandı ve kalan 47 için hazırladıkları kafesleri görmüş olduk böylece.

.bellamy dağın içine sızacak, içerden koruma duvarlarını engellemeye çalışacak. diğer ekipler de saldıracak. iki tarafında insanı içerde iken topyekün bir savaş başlayacak, aksiyon dozu artacak diye umuyorum. 

--- spoiler ---