30 Aralık 2014

american horror story s04e10:

Orphans

--- spoiler ---

.çevirmenler de diziden o kadar sıkılmış olmalı ki üç kişi bir diziyi çeviremedi kaç gündür. artık bitsin gitsin diye iki kat hızla izliyorum. bebek ve cin hazırlama sahnesini o yüzden tam anlayamadım. yazık suç atmışlar üstüne, diğer yaptıkları da öyle değilmiş herhalde ama ne bileyim o kısmı anlayamadım.

.bebeği öldüren baba mıydı şimdi bu? bebek nereden çıktı geldi? bebeğim olmuyor diyordu? o kısımları da mı kaçırdım nedir bilmiyorum. üstüne zaten böyle olaylar yapalım diye bizim yaşlı sarışın bu tipi bıraktı gitti, neymiş kız kardeşiymiş, iyi insanmış. çok saçma geldi. sonra dergide tv yıldızı olduğunu gördü. direkt sona mı sardılar? bunu kandırmıyorlar mıydı? o kısımları falan hiç anlamadım.

.genç sarışın hatun vicdana geldi, yaptıklarını üç göğüslü zenciye itiraf etti, yerinde fanus içinde tipleri gördüler. iyi güzel de sonuç değişecek mi? hem para vermişlerdi buna avukat tut diye, bizim oğlan ellerinden vazgeçmiş. nasıl bir çılgınlıksa artık resmen hikayeyi ileri sardılar durduk yere.

.çift başlılar buna parayı verdikten sonra avukatla gitmesi gerekirken gidip itiraflarla falan uğraştı. o sürede de rasıl ecingtın abi elleri kesmiş almış. nasıl ikna ettiyse, hapishanede nasıl aldıysa artık, oraları da hızlıca geçtiler.

.bundan gerisi aile kurma hikayesiydi. yaşlı sarışının ilk ucubesi bu zeka geriliği olan tiplerden kız olanı imiş, onu mutlu etmek için diğerlerini toparlamış falan filan. o kadar duygulu konuşmalardan sonra bıraktı gitti çocuğu, hepsini tv starı olmak için yaptı gibi gösterdiler ama bu muhabbetin tamamen kandırmaca olduğunu düşündürmüşlerdi. olmadı yani.

.rahibe kılığındaki hatun daha önce de benzer kılıktaydı, şimdi bu zeka geriliğinden muzdarip tip ile ilgilenecek, bebeği öldürmediğine inanmıyor kimse, zaten böyle bir şey de diyemiyor, adamlar ciddi vicdansız çıktı. hem bebek öldür hem delinin üzerine at, yuh artık dedim de dizi için artık çok geç.

--- spoiler ---