19 Kasım 2014

sword art online s02e18:

Mori no Ie

--- spoiler ---

.adamlar ne yapacağını şaşırdı resmen, şimdi eski evleri sword art'da değil miydi? niye elf tipindeler hala? dönüştürülmüş oyuncular mı diyorlar? ne bileyim bir şeyleri kaçırdım belki ama pek manalı gelmedi bana. sword art dünyası yıkıldı ama çok tutuldu diye elf dünyasından benzerlik kurmaya çalışıyor gibiler. olmuyor da olmuyor efendim.

.üstelik aksiyon zorlaması var. neymiş zekken diye bir tip milleti duelloya davet ediyormuş. özel kılınç yeteneğini öğretme ödülü ile insanlar ile dövüşüyormuş. takımdan asuna hariç herkes şansını denemişmiş. tüm bunlar olalı da bir sene olmuşmuş.

.bu nasıl hikayedir? ne oluyor lan diye ekrana kafa atasım geldi. bir de kirito dövüşürken bir şeyler konuşmuşlarmış. asuna bunu öğrenecek bir bölüm sonra. olaya gel, hatta come on utanma...

.sanal dünya içinde ev satın alıp evcilik oynuyorlar, gerçek dünyada başka şehirdeler, zengin kızıymış, milletle takılıyor falan ama diğer taraftan böyle de bir hayatı varmış. sadece muhabbet işte. komple sıçış ve iyice sıvayış, başka bir şey değil.

--- spoiler ---