15 Kasım 2014

friends s01e21:

The One with the Fake Monica

--- spoiler ---

.kendimi gülmeyeceğim diye kasmıyorum ama olmuyor işte. hala neden çok beğenilmiş bir seri anlamış değilim. tamam hoş tipler falan da espiriler çok zorlama be arkadaş. hani ince espiri yapma tribi ile bir şey yapıyorsun da aslında o kadar ince de olmaz ya, işte öyle şeyler oluyor. stalin meselesi neydi öyle? öh ettim.

.marcel'in, sevgili maymunun cinsel olgunluğa erişmesi ve bacak kapması yüzünden ayrılmak zorunda kaldılar. iyi güzel de kısırlaştırın be abi? hiç mevzusunu bile etmediler. her bacağa saldıran hayvanı bırakacaksak işimiz var yani. komiklik olsun diye miydi? komik bulmadım, dram olsun diye miydi? saçma oldu?

.monica'nın kredi kartı çalınmış. o da hayatından dertli, çok çılgın bir hanım buna yaşamasını öğretiyor falan filan. bunların hiç birine de pek gülemedim. hele parayı kim ödüyor diye düşünmekten espirileri bile takip edemedim. ekstresi monica'ya geldiğine göre kendisi ödüyorsa bu ne rahatlık? banka tutuklattıysa banka ödüyorsa fark etmez tabi ama ne bileyim pek gereksiz bir konuydu.

.ilk sezondan sonra daha da zorlamayayım diyorum ya bakalım artık, sıkıldıkça bir bölüm atabilirim. yirmi dakika sonuçta.

--- spoiler ---