14 Kasım 2014

arrow s03e06:

Guilty

--- spoiler ---


.zorlama bir bölümdü, neymiş eskiden bir meditasyon yöntemini öğrenmiş de hemen uyguluyor. roy katil değilimş de falan filan. katil olması da saçmaydı, olmaması daha saçma oldu. çok gereksiz bir atraksiyon oldu bence. mirakuru etkisinde olsa bile orada ne arıyor arkadaş? zaten sara da diyor, ne arıyorsun burada diye?

.olaylar ortasında bunu sıkıştırdılar, laurel bir de inanmayacak öldürmediğine bir sürü ıkıntı sıkıntı olacak. zaten onun kanunsuz olma işleri de çok saçma ve sinir bozucu şekilde ilerliyor.

.yine zorlama bir şekilde laurel'in bulup takıldığı boksör abimiz de vakti zamanında kanunsuz imiş. altı sene önce şehirde takılmış ama kimsecikler duymamış, küçük bölgede sadece mafya ile ilgilendiğinden diye sıkıştırıyorlar araya. zorlama abicim bunlar hep işte.

.neyse yetmiyor zorlama bir de yardımcısı varmış, kötü tarafa geçmiş. tam da roy üzerinde şüpheler olduğu vakitte bunu yapıyorlar. tesadüfe bak sen allah aşkına. cidden ne gerek var bu kadar zorlamaya anlamıyorum. normal konudan gitseler ya? zipidi meselesi bundan bin kat daha ilgi çekici.

.hadi diyelim thea falan sona saklıyorlar, doğru düzgün katili arasınlar. bulamadık hop diye bıraktılar öyle. bunca zaman bağlılığı bu kadarmış demek. pek olmadı işte, bu meseleyi de sona saklıyorlar falan belli ki ama şimdi konuları böyle geçiştiremeyiz.

.ok ile boksör karşılaşması da olmadı. hemen yakık dövüşe geçtiler. üstelik diğer eleman silah falan da kullanıyordu. kendi kendilerine cevap falan verdiler saçma sapan. neyse sinir bozmayalım.

.ha bir de yetmez gibi bir tane daha oklu hatun çıktı. elemanı öldürdü herhalde, polisleri vurdu. kendisi de yeni oklu kanunsuzumuz. biri gidiyor biri geliyor arkadaş. neymiş bu oklulardan çektiğimiz. ona da hemen bir geçmiş hikayesi yazıverirler.

--- spoiler ---