30 Ekim 2014

supernatural s10e04:

Paper Moon

--- spoiler ---

.onuncu sezona gelmişiz izlettikleri bölüme bak. böyle bölümler zaten çok yaptılar falan da üstüne saçmaladılar iyice sinir ettiler beni. bu kaçıncı işe dönmeliyiz, dönmemeliyiz muhabbeti. kendilerinden sıkılmadılar mı bunlar? ellerinde farklı olacak bir sezon varken dean'i iki dakikada iyi edip bir de üstüne çakma bir yan konu mu izletiyorlar yani?

.çok ayıp ettiler. insan bari doğru düzgün yan konu yapar. neymiş önceki bölümlerde bıraktıkları kurt adam sevgili sarışın kızımız kardeşi trafik kazası geçirince onu kurtarmak için kurt adam yapmış, o da yoldan çıkmış insanları öldürmeye başlamış. tam da bizimkilerin tatil yaptığı beldede.

.sonra ne güzel ara verdik muhabbetleri eşliğinde hayvan tarafından parçalanmış ceset muhabbetine dalar bizim oğlanlar ve hop kendilerini yine aynı konuda bulurlar. tedavi var diye kızı kandırıp saklandığı yere giderler.

.bir bakarız kardeşi sürüyü artırmış, dean pat diye yakalanır. ulan şeytanken yaptığı antremanlarda mı bir işe yaramamış yani? neyse bunlar öldüremez kardeşini belli ki kendisine öldürtecekler işte derken, hop öldürür kardeşini ve yoluna devam eder.

.bizim oğlanlar da araba yolculuklarında kendi aralarında konuşmaya devam ederler, yok efendim şu oldu bu oldu. şimdi üstün körü bahsediyorlar da kabilin damgası varken adam öldürmek mantıklı mı? bıçağı ile öldürmesi gerekiyordu belki ama sonuçta öldürme bağımlısı yapmamış mıydı tüm bu kabil olayı? damgadan sonra işler karışmıştı zaten. hala neyin avcılığı? neyin işe dönmesi? 

.sam'in koluna ne olduğuna ne ara gelecekler? bir sürü kötülük yapmış ama genelde kötü adamlara yapmış. şimdi kötü tarafa geçmiş ise bunu konuşarak mı halledecekler? gitsinler psikoloğa falan. avcılara psikolojik destek şart arkadaş. kendi kendilerine döne döne yiyip bitirecekler dağ gibi seriyi. allahtan sezon ortası saçmalığı ve bunu on sezondur yapıyorlar. bu da gelip, bu da geçecek.

--- spoiler ---