30 Ekim 2014

the flash s01e04:

Going Rogue

--- spoiler ---

.tahmin edildiği üzere felicity'i dizye getirdiler bir bölümlük. elemanı ziyaret etti ve gitti. ikisi arasındaki elektriklenme olayına da bir noktayı koymuş oldular. sahip olamayacakları insanları talep ediyor ikisi de, bir veda öpücüğü ve bitiş.

.yine ayakkabısı duman çıkardı da arada bunu yapıyor dedi deli etti beni. doğru düzgün kostüm giymiyor abimiz. ortalık yerde kayboluyor, gösteri için bina tepesine çıkıyor. kimse nasıl fark etmez arkadaş, bu nasıl iştir anlamıyorum artık. 

.meta insanlar yerine kötüler çetesine geçecekler herhalde. meşhur bir abimiz kötülerin başı olarak olaylara girdi. buz yapma silahı edindi kendisi ki bu da çok saçmadı, sonra güya barry'i kurtardılar adamın elinden. sen nasıl süper kahramansın arkdaş? bir veledin silah diye tuttuğu şeyle mi kurtuldun yani?

.neymiş diğer insanları kurtarması için treni takla attırmış, allahtan hepsini kurtarabildi ama yine vurulmaktan kurtulamadı. bu durumda nasıl başarılı olmuş gibi takılıyorlar? kafaları çok güzel hakkaten, böyle her bölüm kötüleri kaybettirsinler demiyorum ama en azından bir haller olaydı iyidi. bir adamı kurtaramadım daha hızlı olmam gerekir diye kafayı yiyen tip, kötüyü elimden kaçırdım diye hiç bir şey demedi daha sonra.

.zaten silahları korumasız ortada bırakmaları falan da çok saçmaydı, özel tipte insanlar olacaklarını bilip ona uygun silahlar geliştirdiler ise diğerlerine niye yapmadılar bunu? barry'nin durumunu ne zamandan itibaren biliyorlardı yani? o kısmı da karıştırdılar biraz.

.felicity haricinde hiç bir yerini beğenmedim aslında ya yine de öldürmek istemiyorum diziyi, hala bir umut var işte. en azından aksiyonları tadında ilerliyor. şu salak gönül işleri ve babasının ortağı meselesini de hayırlısıyla aştıysak bir rahat nefes alalım. bu zenci kızcağız flash'ın kimliği ile ilgili bir olaya girmediği sürece hikaye dışı kalmalı ama en çok onu görüyoruz. sinir bozucu hakkaten.

--- spoiler ---