8 Ekim 2014

once upon a time s04e02:

White Out

--- spoiler ---

.bu kadar eli yüzü düzgün tipi nerden buluyorlar diye insan düşünüyor. şimdi revolution'dan sarışın anayı da katmış oldular. iki sarışınla çıkartma yapıyorlar resmen, ikisi de buz kraliçesi modunda, kötü karakterde falan herhalde bizim anne karakteri ama bilemedim artık ne çıkacak bu işten. buz kraliçeleri hikayesine toptan saracak gibiler, kötü kalpli kraliçemiz hala kendi evinde duruyor, ergen henry kapısına gitti. vazgeçmeme öğüdü yedik komple bölümde, sonu da böyle bağlamış oldular.

.iyi yürekli emma'mız kendini donarak öldürecek kızcağıza karşı bile tek bir çemkirmede bulunmadı, halden anlıyor tabi işte ne yapsın. bu kadar çabuk dost olacaklarını düşünmemiştim ama asıl olay anna ile yakışıklı arasındaki olay imiş.

.şimdi bizim yakışıklı vakti zamanında korkak biriymiş, kazanamayacağı savaşlara girmezmiş. anna adlı sevgi pıtırcığı, azimli ve cesur kızcağız gelince işler değişmiş. kendisi de ablasının büyüsü için bir çare arıyor imiş. işler rumple'a gidecek orası belli ya anna'ya bir şey yaptıysa kasabayı başına yıkar elsa orası net.

.şu durumda her şey ortada, ne olduğu belli değil. gizemi yavaş yavaş çözüp sonra başka bir olaya atlayacaklardır herhalde. yeni olaylar getirmeleri iyi ama buz meselesinin görüntülerini halledemen komple buzlu bir sezona geçmek de o kadar olmamış. sınırlarını zorluyorlar belki ama yine de ne bileyim daha iyi yapsalar görüntüleri keşke.

.kanca'nın emma'ya yazılması da kabak tadı verdi. resmen dibinden ayrılmıyor. kancası ile buzu kırmaya çalışıyor çaresizce, adam aşık olmuş. emma çok pas vermiyor. neal çabuk unutuldu. hayat devam ediyor demek.

.konu dışı kalmasın diye mary'e de belediye başkanlığı ve elektrikleri geri getirme görevi vermiş bulundular. bebek emzirmekten benzine bağlantı falan komik sayılacak derecede safçaydı. neyse kadın gerçekten mi doğurmuş nasıl şişko olmuş öyle diye hayret etmeden edemiyorum.

--- spoiler ---