19 Ekim 2014

Agents of S.H.I.E.L.D. s02e04:

Face My Enemy

--- spoiler ---

.yöneticinin a.c. olduğunu öğrendiler, bu mevzu üzerinde hiç durmadılar o pek olmadı. üstelik tamam son model maske iyi güzel de kadınlar aynı boyda mıymış peki? hemen baktım iki aktrist arasında 5cm fark var. fark edilmeyecek gibi değil yani. tüm vücudu değiştiren bir maske gibi yapmışlar sanki ama onu da yemeyiz hiç kusura bakmasınlar sadece maskeydi çünkü.

.işin güzel yanı bu çizimleri yapan bir başka tipin olduğunu öğrendik. kim acaba diye düşünerekten sezon sonunu buluruz gibi geliyor. çizim meselesi, a.c.'nin kafayı yeme meselesi falan fena değil. tabi ölüdürülmeyeceğini biliyoruz. bir çözüm bulacaklar gari.

.fitz meselesinde de gelişme oldu, eleman uçağı kurtardı yarım konuşması ile ve diğer arkadaşları arasına katılmış bulundu. daha iyiye gitsin ama simmons'un kendini terk ettiğini düşünmüş, görev icabı gittiydi güya ama tekrar ara ara göreceğiz herhalde hatunu.

.may'in sere serpe halleri iyidi. iri kemikli erkek gibi bir hatun ama sert tavırları hoş. dövüşleri de hoş. son kafayı masaya çarpması da güzel oldu. kendi kendi ile dövüşürken a.c. komiklik yapmayı da ihmal etmiyor. az konuşan tipin görev icabı kahkaha atmasına ekibin tepkisi de komikti. böyle ufak tefek ayrıntılar ve kendileri ile dalga geçmeleri hoş oldu devamını dileriz.

.ingiliz aksanlı eleman da önplanda olacak gibi görünüyor. önceki zenci geri planda kalmış, yeni zenci ortalama, skye bilgisayar başında ekip de öyle takılıyor işte. aksiyondan kısmıyorlar, görüntüler de pek aksamıyor. böyle devam etsinler diyelim bari. çok konuşuyorlar hala, keşke ona da bir numara çekseler.

.çiçekli kadın biraz göte geldi. alman tip arabasında kıstırdı ve çaldığı objeyi istiyor. ne işe yaradığını bile tam anlamadık da şu şekiller her yerde. keşke hemen çözseler de olaylara geçseler.

--- spoiler ---