22 Eylül 2014

the strain s01e11:

The Third Rail

--- spoiler ---

.saçmaladılar biraz, ağırdan aldılar bodozlama daldılar ve sonuç çok saçma oldu. ekibimizden hacker çıkmış. o ne ara çıktı bilemedim. belki geri gelecektir unutmuşumdur neyse asıl olay bizim ekibin efendiye dalmaları meselesi idi. güneş ışığı lambasının bombasını test ederekten başladı bölüm. iyi güzel harekete de geçtiler ama işte ulan efendi bu bu kadar kolay bulunur mu?

.hadi buldunuz diyelim, elinden kaçırılır mı? dahası adam eph'in boynuna doladı koca ellerini ama ellerinden kurtulmuş oldu. üstelik bulaşma meselesi de sinirlerimi bozuyor hala. tamam böyle bulaşmadığını anladık ama bu kadar muhabbet edene kadar bir solucan atmaya bakar işte.

.hani işlerin gidişatını makul yapmalılar, yakaladılarsa bir şeyler olmalı, bölüm için en doğrusu bulamamaları olması gerekirdi. o kadar aralarında ilerleye ilerleye haller oldu. tünele sıkışma falan gerginlik yarattı ama sonunda ne oldu? dede delirdi o kadar. bırakın beni dalacağım diyor adam. bir daha yakalayamayız derken bu kadar hazırlıksız burnunun dibine kadar gelebilmiş olmalarına o da şaşırıyor herhalde.

.elcağızları ile yaptığı tabutu da dağıtıyor üstüne. dedemizi bu kadar delirmiş görmemiştik. ışık bombasını niye attın dedi ki eph'i gözden çıkardığına dalalet ediyor bu, hepsi iyi güzel de işte ne bileyim olmadı yani. hele kandırılma meselesi için daha önce uyarmamış olması, arkasından çaresizce bağırması. tünele sıkışan sıkışana... neyse geçtik bu kısımları.

.velet meselesi de çok saçmaydı, bunak bir kadın ile bıraktılar, çocuğu tek başına bıraksalar daha güvenli yani. neyse kadını teskin etmek için sigara almaya çıktı bizim velet, başına bir şey gelmedi ama gelebilirdi. saçmaydı, gereksizdi ya dedim meksikalı elemanla karşılaştılar ve ekibe katıldılar ondan yaptılar falan. yok ondan da yapmamışlar. boşa giden bir olay oldu yani.

.meksikalı abimizin olayı en iyi olaydı ki o de hem kısa hem de yetersizdi. önüne geleni biçen baltalı ilah moduna dönüştü. annesini kurtaramamış olması ve özür dilemesi ve tabi ağlaması falan iyidi hepsi. dangalak kardeşi ve ev sahibini de keyifle öldürdü nerdeyse. hadi kardeşini yine o kadar keyifle öldürmedi ama yine de olayları üç aşağı beş yukarı anladı. kafaya dalıyor ve hallediyor. ekibe katılmalı diyorum. bakalım ne olacak?

--- spoiler ---