22 Eylül 2014

Wolverine and the X-Men e23:

Shades of Grey

--- spoiler ---

.baştan güven problemi yaratan telepat hatun kötücül oldu. bu kadar güvendiler ama boşa çıkardı. diğer elamanlar kim bilmiyorum ama jean'i ekibe almak için katılmış demek en başından beri x-men'e.

.jean meselesinde de büyük gelişmeler oldu durduk yere. fena karıştırdılar. önce hafızası yerinde değilmiş ama kurtulmuş. hastanede ismini bulacakken patlattı ve hemen kontrol merkezinden daldılar buna. derken scott koştu yetişti kurtaracak derken archangel ortalığı kattı karıştırdı.

.sonunda sinister hem jean'i hem de scott'ı yakaladı ve genetik materyallerini toparladı. o da başka birine efendim diye gitti ya büyük planda bu yeni oluşacak mutant tipinin hayli ağırlığı olabilir.

.şu durumda karman çorman oldu, esas ekibimiz pek de işlevsel olamadı. devamlı bayılıp durdular. hepsine magneto'nun kaskından almak lazım. kütür kütür düşüyorlar. bu telepat hatunun planı nedir bilmiyorum ama o kadar da kötü olmasaydı bari yahu. sevdiydik kendini. jean'e de yeni kavuştuyken yine kaybettik herhalde. bakalım artık.

--- spoiler ---