22 Eylül 2014

sword art online s02e12:

Maboroshi no jūdan

--- spoiler ---

.bölümler git gide kötüye gidiyor. hani oturup konuşmaları bile bozmazdı bu serinin ama cidden saçmalıyorlar artık. yok efendim şunu yem yapalım, ben pusayım falan filan muhabbeti yapıyorlar. gören de plan yapıyor sanacak.

.karşı karşıya gelince iki saat muhabbet de olmazsa olmaz da ne bileyim o da saçma geldi bana. üstelik kirito şişleniyordu bölüm bitti, sanki ölecek mi de heyecan yaratıyorsunuz? eleman nelerden döngü geldi ölmedi, bundan da kurtulacak elbette.

.yok efendim çetede çok eleman varmış, yok efendim kirito bunları harcadıktan sonra ismini sormamışmış, yok efendim gerçek ismini bulmaları gerekirmiş, lan bu kadar name yapacağınıza bağlandıyı yeri takip ediverin işte. bu kadar mı zor? sanal gerçeklik yapıyorsunuz da takibini mi yapamadınız?

.olaylar komple salakça ilerliyor maalesef, üstüne asunayı monte etmeye çalışıyorlar ümitsizce, dışarda kirito'yu ziyarete falan geliyor. elemanın ismini çıkartmaya çalışıyor. ha o hatırlayıp da yakalatacak mıdır nedir? bu sezon kaç bölüm olacak bilmiyorum ama cidden bu gidişle çabucak bitsin diyor insan. bitsin de başka bir anime bulayım kendime takip edilmelik.

--- spoiler ---