24 Ağustos 2014

the legend of korra s03e12:

Enter the Void

--- spoiler ---

.korra yakalandı. babası öldü sanıyor ama ölmedi tabi, daha ölmez, ölmemeli. zaheer'in yavuklusu öldü ve bu zaheer'in dünyadan kopmasına uçmasına sebep oldu. buralar falan oldukça iyidi. zaten süper kötülerdi, üstüne adam süpermen gibi uçuyor artık ortada.

.bolin lav bükücü oldu, metale kasıyordu demek olayı lavdaymış. bu toprak bükücüler de kaç dala ayrılmışsa böyle. o da fena olmadı hem kendilerini kurtardılar hem bolin elemanına özel güç gelmiş oldu. tabi lav bükme nedir? nasıl kazanılır falan hiç açıklama alamadık henüz.

.kai de günü kurtarmış oldu. üstelik nereye saklandıklarını da keşfetmiş eleman. tek başına tüm olayı kurtarabilir hale getirdiler ama tabi biraz zor. hele avatara verecekleri zehir ile kötü olacaksa hiç şansları yok.

.tenzin iyi dayak yedi falan ama çok yıkılmış, reis kendini o kadar koyuvermemeliydi sanki. oogi de korkup kaçmamış, aslan parçası geldi olayların mekanına ekibimizi taşıdı. bakalım son bölümde neler olacak.

.genel olarak baktığımız zaman zaheer abimizin planlar güzel işliyor gibi görünüyor. süper gücüyle de ortalığın tozunu attıracak gibi ama avatarımız sönük kalıyor bu süreç içersinde. tamam el ayak bağlı, tamam bir sürü sıkıntısı var ama daha çok varlık göstermesini bekliyor insan. o yüzden korra bir türlü tam olmuyor. belki de seri bitmeden tam olamayacak hiç. göreceğiz artık.

--- spoiler ---