9 Ağustos 2014

falling skies s04e07:

Saturday Night Massacre

--- spoiler ---

.saçmalamaya devam, kesintisiz devam. tamam uzaylılar karşısında ne şansları var diye zorlamıyorum durumu ama kaçsanıza arkadaş. pusuya düşürme muhabbeti de ne oluyor. kaçın ve tuzak bırakın. otomatik yapılamıyor mu? bir sürü saçmalık üstüne 100 kişiden 70'i öldü dediler. prodüksüyondan kısalım diye adam mı harcıyorlar nedir?

.keskin nişancı abimiz öldü, doktor kadar mı ne o öldü, salak uzaylı aşığı kızı da öldürdü lourdes miydi neydi? hele onun ölümü neydi? lexi adabı ile gidiyordu karşısına geçti yalvar yakar. dedi seni özgür bırakayıp, tuttu öldürdü. ciddi saçmalıyorlar.

.ben arkasından gidiyor, neymiş konuşacakmış falanmış filanmış. bundaki koşum kimsenin niye aklına gelmiyor. dakkasında alır götürürler işte elemanı. ne olacaktı başka? cidden büyük saçmaladılar.

.sonra yeraltı sığınağına saklanalım öldü sansınlar diyorlar. adamların hiç mi teknolojisi yok? hiç mi ölüleri tespit edemeyecekler? madem öyle baştan saklansanıza? cidden bir şey anladımsa arabolayım. zaten gündüz vakti gece görüntüleri karman çorman idi. devamlı karanlık, devamlı iki saat dram, konuşma falan. yazık ediyorlar şu uzaylı muhabbetlerine.

.bir de eklemeden edemeyeceğim, volm'lar sadece köprü patlatmaya gidiyor. lan nedir yani bombalayacaksın sonuçta. sıcak temasta yardım edin desenize. hay allah yahu...

.bak ekledikçe ekleyesim geliyor. gaz borusu patladı diye öldü bir çoğu bu bile komik. hal salağı önce sevgiden dem vuruyor sonra ilk babasına seni seviyorum diyor. ardından maggie'i arıyor yana yana...

--- spoiler ---