25 Ağustos 2014

Ancient Aliens s06e06:

The Star Children

--- spoiler ---

.yine eski bölümlerden toplama bir bölüm, tabi yeni sezonlarda yeni konu bulamıyorlar böyle yapıyorlar. bilimsel desteği de artırmışlar sanki. insan dna'sı ve çöp dna meselelerinde yine bilimsel kisveli bilgiler verdiler. yani tabi ya acaba diyor insan ama içimizde uzaylı dna'sı varsa ve hala fark edemediysek yazıklar olsun bu bilim insanlarına diyorum.

.yıldız çocukları özel bölümünde önce süper  yetenekli çocuklardan başladılar. iki yaşında 140 iq basıyormuş, konuşmayı öğrenmiş, şuymuş buymuş. hep bunlar kendiliğinden olamaz. içimizdeki uzaylılardan diyorlar. adamların imanı kuvvetli. her 10 yılda dna'nın %7'si değişiyor dediler sanki bu arada.

.amerikanın yerlileri miydi neydi? dünyadaki dengeyi geri sağlayacak, doğayı koruyacak tipleri hipiler mi ne diyorlar, onların da bir yıldız çocuk muhabbeti varmış. gelip kurtaracaklarmış dünyayı bu çocuklar.

.asıl yamuk kafatası meselesi vardı. önceden kaç kere gösterdiler bilmiyorum. adamlar iddialı, bir hastalık değil de uzaylı işi diyorlar. önce mitokondryal dna tespit etmişler, nükleer (nasıl yazılıyor bilmiyorum) dna tespit edememişler, baba uzaylı demekmiş. sonra mitokondryal'de de problem var ulan bu saf uzaylı diyor. kafatasından bir net sonuca varamıyoruz ya. yazıklar olsun şu bilim insanlarına.

.dalaylama taraflarından çıktılar sonra, tibette dalaylamanın özü bir yerlerde doğuyor imiş. eski eşyalarını tanırsa o veledi dalaylama seçip öyle devam ediyorlarmış. bunların hepsinin de köklerin uzaylı bir yıldız çocuğuna dayandığını söylüyorlar.

.çin vakti zamanında bir araştırma yapmış. ülkelerinde özel güçlü çocukları toparlamışlar. artık nasıl bir efsane ise bildiğin heroes tadında bir avlama yapılmış. telekinetikten, psişiğe ne ararsan bir sürü çocuk toplanmış ve özellik arzeden 100bin çocuk bulunmuş. işte bunlar hep yıldız çocukların dnalarından imiş. akibetleri de bilinmiyormuş.

.yetti mi yetmedi? bir tane kahin abimiz varmış ve 1998 2015 arası değişik bir insan ırkının olacağını söylemiş, 98'lilerden itibaren artık acayip yani durum hehe. adamlar artık buna dayanıyor bak aramızda dolaşıyor bu acayip insanlar diye.

.üstüne hikayeye bir de siyah gözlü çocuklar vakasını ekliyorlar. bildiğin supernatural şeytanları bunlar. komple gözler kara, adamın tekine görünmüşler. arabasına gelip evlerine bırakmasını istemişler. adam bunu nette yazınca her taraftan olaya destek gelmiş. nasıl bir psikolojiyse artık.

.ardından bu kara gözlü tipleri ruhtur hayalettir bir şeylere benzeten kültürler falan derken. habis tipler olduğu, ruhumuzu elimizden alacağını falan bile söylüyorlar. grilerin kırması imiş diyorlarlar. bacılarımıza kaynamışlar diyorlar. neler neler diyorlar ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor sanki.

--- spoiler ---