10 Temmuz 2014

Under the Dome s02e02:

Infestation

--- spoiler ---

.linda'dan sonra angie'nin ölmesi saçma oldu bence. yaralanmıştır falan dedim ama geberttiler gül gibi kızı. zamana falan yaysalar ne bileyim bir şeyler yapsalar daha iyidi. böyle çatır çatır iki esas karakter harcamanın da bir adabı olması gerekir.

.kim yaptı? junior üstüne aldı en son ama biri yapıp bilekliği oraya atmış olabilir. muhtemelen de böyle bir şey çıkacak. bu amca karakteri de kötü çıkacak garanti. üstelik big jim'deki bu değişikliği de pek sevmedim. daha geçen sezon birbirlerine girmişlerdi ama şimdi kanka olacaklar nerdeyse.

.olaylar şaşırtıcı olsun diye kasmışlar, ha olaylar oluyor fena da olmuyor ama daha iyi gitse keşke. ekin meselesi falan fena değildi. yeni karakterimiz misfits hatunumuz buldu hep bunları ama sonunda bu kadar insan çok, kaynaklar yetmez dedi. lan daha bir durun bakalım. yamyamlık çok erken, ucundan yamyamlık hissiyatı verdiler bana. ya da gömecekler artık sırayla.

.suçlu bulmalar, ayakkabıdan adam öldürmeye çalışmalar ve durun kolunda iz varmış demeler de çok saçma oldu. hele erkek kardeş karakterinin silaha davranması da abartı idi. tüm bunlar yetmemiş gibi bir de julia'nın amca tipine yazılması, barbie'e mesafe koyması muhabbeti yaptılar. yok artık daha neler dedim. daha yeni yatakta sarılıyordunuz lan.

--- spoiler ---