27 Temmuz 2014

the legend of korra s03e08:

The Terror Within

--- spoiler ---

.avatarı paketleyip götürüyorlardı ki bizim ekip kurtarmış oldu. bu kadar kolay başarlamalarını istemezdim tabi. naga'ya üç ok, avatara bir ok ile bayılttılar. yazık kutup kuçusunu geri göstermediler ama ayağa kaltı tabi, dağ gibi naga'ya bir şey olmaz. bir bölüm de bunun üzerine olsa (sanki bir bölüm yapıldı mıydı hatırlayamadım ama tam bir bölüm olsun, appa üzerine bölümler avrdı nitekim).

.hain kim meselesinde yalanları anlayan abimizden ilk başta kıllanmıştık. en masum ve genç tibi suçlu diye seçmesi saçmalık olmuş. daha sonra kaçış meselesinde de bizimkilerin bir şey yapamamış olmaları da pek iyi olmadı. sonra peşlerini bırakacaklardı ki neyse ki peşine düştüler tekrar.

.tabi bu da macera uzasın tadında bir eylem idi sanki. dünyanın en korunaklı şehrine ellerini kollarını sallayarak dalıp sonra yakaladıkları avatarı ellerinden kaçıran suçlular çetesi de o kadar iyi değillermiş demek dedim. süper güçleri var ama olmayınca olmuyor. koskoca avatar tabi. hikaye akışında değil böyle ama yine de keyifli, yapacak bir şey yok.

--- spoiler ---