28 Temmuz 2014

cesar 911 s01e05:

Ripped Apart

--- spoiler ---

.giriş kısmını kaçırdım. titan adlı bir pitbull var. sıkıntılı bir tip. kafesine koyulurken saldırıyormuş, deli deli haraket ediyormuş falan da tüm  bunların nedenini çiftin arasındaki soruna bağladılar ya beni benden aldılar. tamam köpek tipleri görünce delirdi ama ne ilgisi var arkadaş? cesar abimiz hemen cevabı verir dengesiz enerji der iyi güzel de bu tiplerin birbirinden ayrılınca güçlü moda geçmiş olmaları falan komik geldi bana.

.hele erkeği şutlayınca kadına bir özgüven patlaması yaşanması. köpek parkında takılmalar, altı köpekli sürüyü yürütmeler falan hep yapmacık geldi. daha dün gerginlikten geberiyordun ne oldu birden yavrucum dedim. neyse en azından köpeğini geri aldı.

.ikinci hikayemiz de 57 kilo bir tiger boxer'ı olan bir ablamızın dramı idi hehe. hayvanı zabtedememiş omuriliğini kırmış. köpek parkındakiler benim ailem diyor. nasıl manyak bir yerse gerçekten. biz burada köpekleri gezdirecek sokak bulamıyoruz adamlar köpek parklarında sosyalleşiyor hehe. köpeğin kadını korumak için gelip ayağının dibine oturması da iyidi bu arada.

.kadın da zaten yapılı değil, köpek güçlü, cesar abimiz görünce endişelendi ama sonra kontrol edebilmeli falan derken omuriliği kırık ama gururu kırılmamış şekilde egzersizleri yaptı ve işler iyi gitti.

.bu gizli kameralar da biraz yapmacık sanki, her daim kayıtta mı? ya da kurulum görüntüleri falan şaka gibiydi biraz. bu seri köpeklere fısıldayan adam gibi değil, cesar'ın taklitler falan daha bir şımarık.

.giriş kısmına sonradan denk geldim, fazla bir şey olmuyormuş. pitbull'u hatun sokakta bulmuş. perişan haldeymiş, iyileştirmiş büyütmüş ama adamla anlaşamıyorlarmış. tüm mesele bu, ayaküstü bin tane trip attı yavrum yazık. adam da köpeği asla istemiyor orası da belli. cesar aile danışmanı da olacağım diye espiriyi patlattı. ilkin köpek size uygun değil dedi, kadın ağlamaklı falan oldu. öyle garip guraba işler işte.

--- spoiler ---