31 Temmuz 2014

in the flesh s02e06:

 Episode #2.6

--- spoiler ---

.yani fena bir sezon finali olmadı. en sevilen karakteri harcadılar gibi geri de getirecek gibiler mi nedir? tabi bir sürü soru yaratmaları ve pek de akla yatmaması iyi olmadı. önce dirilir diye beklediklerini neden gömüyorlar? ritüel falan mı yani? gömmeden bekleyin? daha sonra bu kızın aldığı ilaçları diğerleri de alıyordu. neden diğerleri en azından simon neden tekrar insan olmadı?

.ilk dirilen meselesine bağlayabilirlerdi bunu ama amy ilk dirilen değil imiş. ölmesi bir şeyi değiştirmedi en azından ve zaten ikinci dirilişin olmadığını bizim oğlanın hayatta olmasına bağlayarak vurgulamış oldular.

.12. ayın 12. günün saat 12'si imiş. yürüyüş falan yapıyorlar üstüne. zombiler haplar ile tetikte insanlar nasıl koyduk tadında ellerinde silahlar falan. oralarda kargaşa olacak sandım ama bizim oğlana hap verip yolladı greg'midir nedir? hapla mücadele ederken de bir silah sesi, simon araya atlamış.

.baştan beri bıçaklı takip ve son anda mermi arasına giriş. ne bileyim şaşırtma için biraz zorlamış oldular. hem kurban etmesi için greg'in elinden kurtarır falan sandım. öyle bir şey olmadı. o yüzden ağır aksak ilerledi diyelim.

.aile meselesi de dakkasında 180 derece döndü. baba ilk otoriterdi ki bu olaya yemek faslından sonra pat diye geçtilerdi, şimdi tekrar zombi olduğu sırada sen benim oğlumsun seni seviyorum falan fişmana geldik, oldu diyemem...

.sevgili amy ve vasiyeti ile bitirelim. yavuklusu ile güzelce takıldılar. son gününü güzelce yaşadı en azından. şehirden gelen tipler test sonuçlarına göre bir şey bulmuşlar da bakalım ne çıkacak. tam bir tedavi falan olması ihtimali vermiyorum çünkü o zaman dizi biter hehe.

--- spoiler ---