1 Ağustos 2014

true blood s07e06:

Karma

--- spoiler ---

.antidot çıkacağı belliydi de bunu sarışının kanına bağlamaları enteresan oldu biraz. karma dediler herhalde. bitişteki müzikle birliktei işler de vurgulanmış oldu. o değil de bill'in hastalığı hızla ilerliyor, bu virüsten biri ölmezse çok kötü olacak dizi.

.sookie kanlara bulandığı vakit bulaştığını tahmin ettiydim. test yapmdan kan vermeler  falan zaten manasız, neyse bill ölürse iyi olur pek üzülmem. eric'e bir şey olmayacak gibi, antidot'a oldukça yakın ama bakalım hemen ulaşabilecekler mi?

.noomi'mi ne olmuş adı new me'den geliyormuş herhalde. guru buna iyi çakmış tüm dünyası değişmiş. tüm dünyadaki vampirleri iyileştirmeye kanı yeter mi? ya da kanından mı üretecekler? onu göreceğiz. yakuza abiler de ciddiymiş, eric ile anlaşma yapmaları ve işleri tekrardan rayına oturtmaları gibi bir şey yapacaklar herhalde.

.jason ve vilolet midir nedir? bunların ızdırabı da saçma oldu. hele bir de ergen periyi işin içine karıştırdılar iyice kötü oldu. ne yapacak hapsedip ondan mı beslenip duracak nedir yani? sonunda bu kadını da harcarlar.

.tara meselesinde lafayette'de olaylara dahil oldu, bir eve gidecekler falan. dünya virüsle kırılıyor bunlar kendi hallerindeler. hep böyle bir hikayesi oluyordu ya bu sefer bu hikaye o kadar kötü değil. ölüsü bile karın ağrısı bu tara'nın.

--- spoiler ---